logo
U bent hier: Oude website > Epeca > Agenda > Leader
Master Leader

                                 Raadpleeg hier   DÉTAILINFO EN INSCHRIJVEN   

 

Het accent ligt op het ontwikkelen van psycho-energetische vaardigheden voor alle mensen die groepen (bijv. een organisatie, een team, een bedrijf of een school) psycho-energetisch willen leren aansturen. De opleiding tot ‘psycho-energetisch master leader’ loopt over  twee jaar, nadat je het eerste jaar Psycho-energetica (Psycho-energetisch Practitioner) gevolgd hebt. Het telt ieder jaar een startdag, 4 themaweekends, 4 integratiedagen, 2 individuele supervisiesessies met een staflid en een evaluatiedag.


Naast het thema van het weekend, krijg je vaardigheden en modellen aangereikt voor het begeleiden van groepen. Tijdens de trainingsdagen oefen je die verder in. Bij de supervisies in kleine groep of individueel licht je jouw eigen proces toe en ontvang je persoonlijke feedback van de supervisor en de andere deelnemers.

 

In kleine maandelijkse huiswerkgroepen worden de verslagen van de weekends besproken, de aangeleerde vaardigheden ingeoefend en ondersteun je elkaar in jullie proces. Deze groepen vorm je samen met je collega cursisten tijdens of direct na de startdag.

 

Certificaat

Je ontvangt een certificaat, indien je naast het volgen van de twee cursusjaren en een positieve evaluatie, een publieke presentatie verzorgt en een schriftelijk verslag maakt van een psycho-energetisch project, dat je zelf met een groep hebt afgelegd.

 

Deelnamevoorwaarde

Het getuigschrift van Psycho-energetisch Practitioner behaald hebben. Dit ontvang je als je het eerste jaar Psycho-energetica met vrucht beëindigd hebt.
 

Locatie

Alle lessen gaan door in De Kluizerij in Affligem. Indien je wenst te overnachten tijdens de 4 weekends, maak dan je keuze bij je inschrijving.

 

Nota

Contacteer het secretariaat voor een alternatief betalingsplan, indien het moeilijk is om de bijdrage in éénmaal te betalen.

 

Vanaf eind maart kan je hier

DÉTAILINFO EN INSCHRIJVEN

raadplegen.