Connecting

Momenten om je te verbinden met het Active Community netwerk

In stilte van Oud naar Nieuw - 31/12
Een stille oproep tot vrede en verdraagzaamheid

Straks vieren we de overgang van oud naar nieuw. Naast het (terecht!) feesten en vieren willen we een moment van stilte en bezinning inbouwen als tegengewicht voor alle verwarring, chaos en geweld in deze wereld. Voor deze vierde editie willen we op 31 december 2022 met velen verzamelen vanaf 14u op vastgestelde plekken in verschillende grote steden of op andere belangrijke plaatsen van het land.

Op elke vertrekplaats is er eerst een korte kennismaking. Gedurende het eerste deel van de tocht overlopen we het voorbije jaar en jouw intenties voor het komende jaar. We nodigen je uit dit te delen met één van je tochtgenoten. Het tweede gedeelte stappen we in stilte, met aandacht voor al onze zintuigen, aandacht voor alles wat leeft in de stad, in de omgeving. Daarna volgt een stiltemeditatie die begint vanaf 15 uur op de verschillende stilteplekken en duurt 40 minuten. We willen onze innerlijke krachten bundelen door ons te verbinden met elkaar en met de wereld: een stille oproep tot vrede en verdraagzaamheid.

Duw even letterlijk en figuurlijk op die pauzeknop en kom dichter bij jezelf!schema intuitieve ontwikkeling

'in stilte van oud naar nieuw' op 31/12 is ons volgende nationaal event

Klik op de locatie in de kaart voor detailinfo en inschrijving. (de locaties worden kenbaar gemaakt vanaf oktober)


ONS AANBOD

Je vind hier op chronologische volgorde de lijst van alle zomerzonnewende feesten.

Geen items beschikbaar
Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus is een lerende beweging die mensen bijeenbrengt en vormt om vanuit hun innerlijke ruimte en intuïtieve intelligentie hun talenten te ontwikkelen. Timotheus roept mensen op om vanuit intrinsieke bewogenheid, verantwoordelijkheid op te nemen en zich actief onderzoekend en bewustzijnsverruimend, te engageren in hun kleine gemeenschap, de brede samenleving en een wereld in transitie.  Het uiteindelijke doel is een multidimensionele en ethische samenleving die ruimte laat voor zowel de mentale ratio als voor ‘het supra-mentale’ - of dat wat het mentale overstijgt - waarin burgers co-creatief en zelfbewust zin geven aan een goed en harmonieus samenleven.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Inloggen >

Privacy verklaring >