Connecting

Momenten om je te verbinden met het Active Community netwerk

Vlaanderen stroomt!
Een lente-boost voor mens en natuur

In de lente van 2021 hebben we op verschillende krachtplaatsen mandala’s gelegd. We kregen mooie foto’s doorgestuurd, het was een heel helend ritueel voor de plekken en de deelnemers.     

Dit jaar nodigen we iedereen op paasmaandag 18 april opnieuw uit voor een groot Active Community evenement.  Wil je meer duiding krijgen van dit gebeuren? BEKIJK EN BELUISTER HIER DE INTRODUCTIELEZING.

Het covid-verhaal heeft stevig ingehakt op het sociaal welzijn van velen.  Het leidde tot isolatie, vereenzaming en huidhonger.  We willen terug naar buiten, mekaar zien en samen op verhaal komen. De ontluikende natuur ondersteunt ons in dit proces.  Wandelen langs het water brengt ons op een aantal krachtige plekken aan rivieren en stromen.  Het Vlaams waternet ondersteunt ons in een helende beweging van neutraliseren, loslaten en opnieuw verbinden met elkaar en met de Aarde.

LEES MEER

BEKIJK DE VIDEOschema intuitieve ontwikkeling

op volgende plaatsen wordt er verzameld voor een wandeling en ritueel

Klik op de locatie in de kaart voor detailinfo en inschrijving.


ONS AANBOD

Je vind hier op chronologische volgorde de lijst van alle zomerzonnewende feesten.

Geen items beschikbaar
Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus is een lerende beweging die mensen bijeenbrengt en vormt om vanuit hun innerlijke ruimte en intuïtieve intelligentie hun talenten te ontwikkelen. Timotheus roept mensen op om vanuit intrinsieke bewogenheid, verantwoordelijkheid op te nemen en zich actief onderzoekend en bewustzijnsverruimend, te engageren in hun kleine gemeenschap, de brede samenleving en een wereld in transitie.  Het uiteindelijke doel is een multidimensionele en ethische samenleving die ruimte laat voor zowel de mentale ratio als voor ‘het supra-mentale’ - of dat wat het mentale overstijgt - waarin burgers co-creatief en zelfbewust zin geven aan een goed en harmonieus samenleven.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Privacy verklaring >