Dementie

Vanaf begin 2016 komen een aantal mensen samen, die betrokken zijn bij het leven van personen met een dementiestoornis en die een training ‘Intuïtieve Ontwikkeling of Psycho-energetica’ volgden. Hun doel is het ontwikkelen en bijschaven van een alternatieve benadering voor het omgaan met dementie.

Daar waar de communicatie moeilijk loopt, wordt via een subtiele empatische beweging een intens contact ontwikkeld met de persoon met een dementiestoornis. Uit de opgedane ervaring blijkt hoe ze niet alleen de gestoorde communicatie konden ontstoren en begrijpen. Ook het gedrag van de persoon met een dementiestoornis zelf veranderde merkwaardigerwijs. 

Contact: leen@texim.be of sonny@sonnysmet.be

Dementie


ons aanbod

Je vind hier op chronologische volgorde de lijst van alle activiteiten i.v.m. dementie.

Geen items beschikbaar


Anders omgaan met dementie

Een alternatieve benadering voor het omgaan met mensen met dementie.

De...

Verbindende subtiele communicatie bij dementie

De huidige geneeskunde twijfelt niet. Dementie is een ziekte van de...

Het effect van muziek op de hersenen

"Zij die dansten werden voor gek aangezien door hen die de...

Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus is een lerende beweging die mensen bijeenbrengt en vormt om vanuit hun innerlijke ruimte en intuïtieve intelligentie hun talenten te ontwikkelen. Timotheus roept mensen op om vanuit intrinsieke bewogenheid, verantwoordelijkheid op te nemen en zich actief onderzoekend en bewustzijnsverruimend, te engageren in hun kleine gemeenschap, de brede samenleving en een wereld in transitie.  Het uiteindelijke doel is een multidimensionele en ethische samenleving die ruimte laat voor zowel de mentale ratio als voor ‘het supra-mentale’ - of dat wat het mentale overstijgt - waarin burgers co-creatief en zelfbewust zin geven aan een goed en harmonieus samenleven.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Inloggen >

Privacy verklaring >