Geert Delanoeije

Geert Delanoeije
Psycho-ecologisch Facilitator

Psycho-ecologisch Facilitator en Aannemer

Contact:geert@transforma.be
Studies en opleidingen onderwijzer, filosofie en psycho-energetica. Zelfstandig ecologisch aannemer waarin hij de Psycho-ecologische principes toepast en lesgever intuïtieve ontwikkeling. Is vooral gespecialiseerd in Psycho-energetische Woon- en omgevingscoaching en als psycho-energetisch Trainer.

Geert is lid van de kerngroep van Timotheus Project, lesgever Intuïtieve Ontwikkeling en beroepshalve werkzaam als aannemer.

Adres: De Baarbeekhoeve, Muizen


Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus is een lerende beweging die mensen bijeenbrengt en vormt om vanuit hun innerlijke ruimte en intuïtieve intelligentie hun talenten te ontwikkelen. Timotheus roept mensen op om vanuit intrinsieke bewogenheid, verantwoordelijkheid op te nemen en zich actief onderzoekend en bewustzijnsverruimend, te engageren in hun kleine gemeenschap, de brede samenleving en een wereld in transitie.  Het uiteindelijke doel is een multidimensionele en ethische samenleving die ruimte laat voor zowel de mentale ratio als voor ‘het supra-mentale’ - of dat wat het mentale overstijgt - waarin burgers co-creatief en zelfbewust zin geven aan een goed en harmonieus samenleven.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Inloggen >

Privacy verklaring >