Active Community netwerk

Wat mag je verwachten?

  • Je maakt expliciet deel uit van een grote groep van mensen die daadwerkelijk hun bijdrage willen leveren in een wereld in transitie.
  • Je ontvangt 4 keer per jaar ons tijdschrift ‘Timotheus-Nieuws’ gratis per post; stuur ons een mailtje indien je het liever in pdf via mail wil ontvangen.
  • Iedere week ontvang je een ‘inspiratiemail’ in je mailbox met teksten, artikels of YouTubefilmpjes over wat ons in deze tijd kan bezielen.
  • Je hebt korting op bepaalde workshops die regelmatig in verschillende regio's in Vlaanderen worden georganiseerd.
  • Je wordt tweemaal per jaar in de winter en de zomer uitgenodigd om deel te nemen aan een Active Community bijeenkomst.
  • Je ontvangt uit de eerste hand wat er gebeurt in je streek rond dit project en je wordt betrokken bij de verdere ontwikkelingen omtrent vernieuwd actief burgerschap.
  • Je kan GRATIS meedoen aan het Hefboomtraject en zo ook meedoen aan een wekelijkse meditatie op vrijdagochtend .

 

Wil je aansluiten bij dit netwerk?

Schrijf je hier in om je te verbinden met de Active Community. Je betaald 30 euro of meer naargelang je mogelijkheden.schema intuitieve ontwikkeling


Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus is een lerende beweging die mensen bijeenbrengt en vormt om vanuit hun innerlijke ruimte en intuïtieve intelligentie hun talenten te ontwikkelen. Timotheus roept mensen op om vanuit intrinsieke bewogenheid, verantwoordelijkheid op te nemen en zich actief onderzoekend en bewustzijnsverruimend, te engageren in hun kleine gemeenschap, de brede samenleving en een wereld in transitie.  Het uiteindelijke doel is een multidimensionele en ethische samenleving die ruimte laat voor zowel de mentale ratio als voor ‘het supra-mentale’ - of dat wat het mentale overstijgt - waarin burgers co-creatief en zelfbewust zin geven aan een goed en harmonieus samenleven.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Inloggen >

Privacy verklaring >