Kunstgroep

We bestaan uit een  groepje artistiekelingen die  creëren vanuit diverse kunstvormen. We komen op  regelmatige basis samen om de mogelijkheden te onderzoeken die kunst en creativiteit te bieden hebben. Zowel persoonlijk, in onze omgeving,  als in de wereld.

We willen bewust onze creativiteit integreren en de zingeving verbreden door uiting te geven aan processen die op ons pad komen of die in de wereld leven. Ze op die manier te doorwerken, te doorvoelen en te doorleven. We trachten de mentale werkelijkheid te overstijgen door voorbij de persoonlijkheid en vanuit de stilte, uiting te geven aan een dieper Zelf en vanuit de leegte creaties te laten ontstaan. Tevens streven we ernaar inzichten in een bredere maatschappelijke context te kunnen concretiseren.

Betty Van Dyck, Daniël Stordiau en Elisa Van Dessel


Contact: bettyvandyck77@Gmail.com (0475/ 73 62 93)

 

Kunstgroep


ONS AANBOD

Je vind hier op chronologische volgorde de lijst van alle activiteiten i.v.m. kunst en creativiteit.

Geen items beschikbaar
Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus is een lerende beweging die mensen bijeenbrengt en vormt om vanuit hun innerlijke ruimte en intuïtieve intelligentie hun talenten te ontwikkelen. Timotheus roept mensen op om vanuit intrinsieke bewogenheid, verantwoordelijkheid op te nemen en zich actief onderzoekend en bewustzijnsverruimend, te engageren in hun kleine gemeenschap, de brede samenleving en een wereld in transitie.  Het uiteindelijke doel is een multidimensionele en ethische samenleving die ruimte laat voor zowel de mentale ratio als voor ‘het supra-mentale’ - of dat wat het mentale overstijgt - waarin burgers co-creatief en zelfbewust zin geven aan een goed en harmonieus samenleven.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Inloggen >

Privacy verklaring >