Kunstgroep

We bestaan uit een  groepje artistiekelingen die  creëren vanuit diverse kunstvormen. We komen op  regelmatige basis samen om de mogelijkheden te onderzoeken die kunst en creativiteit te bieden hebben. Zowel persoonlijk, in onze omgeving,  als in de wereld.

We willen bewust onze creativiteit integreren en de zingeving verbreden door uiting te geven aan processen die op ons pad komen of die in de wereld leven. Ze op die manier te doorwerken, te doorvoelen en te doorleven. We trachten de mentale werkelijkheid te overstijgen door voorbij de persoonlijkheid en vanuit de stilte, uiting te geven aan een dieper Zelf en vanuit de leegte creaties te laten ontstaan. Tevens streven we ernaar inzichten in een bredere maatschappelijke context te kunnen concretiseren.

Betty Van Dyck, Daniël Stordiau en Elisa Van Dessel


Contact: bettyvandyck77@Gmail.com (0475/ 73 62 93)

 

Kunstgroep


ONS AANBOD

Je vind hier op chronologische volgorde de lijst van alle activiteiten i.v.m. kunst en creativiteit.

Geen items beschikbaar
Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus-Intuïtie vzw, die het belangrijkste onderdeel  uitmaakt van het Timotheus Project, is een gespecialiseerde vormingsinstelling, erkend door het Vlaams ministerie van cultuur. Al meer dan 25 jaar zijn we actief op het gebied van de niet-formele educatie. We leggen ons toe op intuïtieve ontwikkeling, bewustzijnsverruiming, persoonlijke groei en levensverdieping.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Privacy verklaring >