Vrouw zijn vandaag

Sinds 2004 zijn wij onder de noemer 'Vrouwen en Aardebewustzijn' actief binnen het Timotheus Project. In al die jaren is er een hele groep vrouwen ontstaan die zich, samen met ons, de verdieping met het Vrouwelijk bewustzijn zijn aangegaan.

We hebben gemerkt dat er aldus een soort van 'vrouwenweb' is ontstaan.  Een web dat steeds verder uitdeint en krachtiger wordt.  Het geeft aan allen die daarmee verbonden zijn ook een extra veerkracht in het dagelijkse leven. 

Vrouwen hebben vrouwen nodig om de diepe essentie van de oervrouwelijkheid te herontdekken, te ervaren en te versterken. De diepte van ons vrouw-zijn kunnen we enkel ervaren door met andere vrouwen in verbinding te gaan en ons tegelijkertijd ondersteund te weten door Moeder-Aarde.

Contact: kegels.patricia@telenet.be

 

Vrouw zijn vandaag


Geen items beschikbaar


Vrouwenhart

Durven leven vanuit ons hart is de grote uitdaging in deze nieuwe tijd.

Wat betekent vrouw zijn vandaag?

Vrouwen hebben vrouwen nodig om de diepe essentie van de oervrouwelijkheid ...

Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus is een lerende beweging die mensen bijeenbrengt en vormt om vanuit hun innerlijke ruimte en intuïtieve intelligentie hun talenten te ontwikkelen. Timotheus roept mensen op om vanuit intrinsieke bewogenheid, verantwoordelijkheid op te nemen en zich actief onderzoekend en bewustzijnsverruimend, te engageren in hun kleine gemeenschap, de brede samenleving en een wereld in transitie.  Het uiteindelijke doel is een multidimensionele en ethische samenleving die ruimte laat voor zowel de mentale ratio als voor ‘het supra-mentale’ - of dat wat het mentale overstijgt - waarin burgers co-creatief en zelfbewust zin geven aan een goed en harmonieus samenleven.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Inloggen >

Privacy verklaring >