Vrouw zijn vandaag

Sinds 2004 zijn wij onder de noemer 'Vrouwen en Aardebewustzijn' actief binnen het Timotheus Project. In al die jaren is er een hele groep vrouwen ontstaan die zich, samen met ons, de verdieping met het Vrouwelijk bewustzijn zijn aangegaan.

We hebben gemerkt dat er aldus een soort van 'vrouwenweb' is ontstaan.  Een web dat steeds verder uitdeint en krachtiger wordt.  Het geeft aan allen die daarmee verbonden zijn ook een extra veerkracht in het dagelijkse leven. 

Vrouwen hebben vrouwen nodig om de diepe essentie van de oervrouwelijkheid te herontdekken, te ervaren en te versterken. De diepte van ons vrouw-zijn kunnen we enkel ervaren door met andere vrouwen in verbinding te gaan en ons tegelijkertijd ondersteund te weten door Moeder-Aarde.

Contact: Patricia Kegels kegels.patricia@telenet.be

 

Vrouw zijn vandaag


Geen items beschikbaar


Wat betekent vrouw zijn vandaag?

Vrouwen hebben vrouwen nodig om de diepe essentie van de oervrouwelijkheid ...

Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus-Intuïtie vzw, die het belangrijkste onderdeel  uitmaakt van het Timotheus Project, is een gespecialiseerde vormingsinstelling, erkend door het Vlaams ministerie van cultuur. Al meer dan 25 jaar zijn we actief op het gebied van de niet-formele educatie. We leggen ons toe op intuïtieve ontwikkeling, bewustzijnsverruiming, persoonlijke groei en levensverdieping.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Privacy verklaring >