Stressvrijer leven
Stress balans-éren

Vermoeidheid, burn-out, depressie, het zijn steeds meer voorkomende fenomenen in onze maatschappij. De wereld wordt meer en meer ervaren als een mallemolen die ons steeds sneller doet leven, meer eisen stelt en met onze levensenergie en -kwaliteit aan de haal lijkt te gaan.

Ariane Schiess (psycho-energetisch master coach), Bruno Smet (consultent), Carolien Boom (manueel therapeut, ondernemer en psycho-energetisch master coach en leader), Jan Meysmans (psycho-therapeut en psycho-energetisch practitoner) en Olga Bosmans (coach en loopbaanbegeleider) komen sinds september 2017 samen om rond dit thema inzichten te bundelen vanuit ieders werkveld. 
Het resultaat van dit onderzoek werd gebundeld in een voordracht en 3-daagse workshop: Stressbalans-éren. Tijdens deze uiteenzetting en ervaringsworkshop wordt de illusie doorprikt, dat we zelf geen vat hebben op de vele prikkels vanuit onze omgeving. Dit nieuwe inzicht geeft hoop en vertrouwen om (terug) te kunnen genieten van je volle potentie in het leven.

LEES MEER

De voordracht en de 3-daagse workshop kan je boeken om binnen jouw bedrijf, vereniging, school, enz te geven.

Contact: jan@timotheus.org
 

Stressvrijer leven


ons aanbod

Je vind hier op chronologische volgorde de lijst van alle activiteiten i.v.m. stressvrijer leven.

Geen items beschikbaar


Stressvrijer leven

Stellen dat we de laatste jaren in een uitdagende periode leven is een...

Waarom spoelt er een burn-out-epidemie over ons land? Als we de berichten...

Alledaagse stress heeft zware gevolgen voor gezondheid 

10/04/18 in Knack verschenen.
Bron: Ips

 

Een lekke band, een...

Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus is een lerende beweging die mensen bijeenbrengt en vormt om vanuit hun innerlijke ruimte en intuïtieve intelligentie hun talenten te ontwikkelen. Timotheus roept mensen op om vanuit intrinsieke bewogenheid, verantwoordelijkheid op te nemen en zich actief onderzoekend en bewustzijnsverruimend, te engageren in hun kleine gemeenschap, de brede samenleving en een wereld in transitie.  Het uiteindelijke doel is een multidimensionele en ethische samenleving die ruimte laat voor zowel de mentale ratio als voor ‘het supra-mentale’ - of dat wat het mentale overstijgt - waarin burgers co-creatief en zelfbewust zin geven aan een goed en harmonieus samenleven.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Inloggen >

Privacy verklaring >