Driejarig groeitraject Intuïtieve Ontwikkeling

Dit groeitraject loopt over 3 cycli van elk 3 modules verspreid over drie jaren. Elke module bestaat telkens uit 9 lessen van één dagdeel in beperkte groep (8 tot 15 deelnemers) en 1 volledige gezamenlijke lesdag met meerdere groepen samen.

Bij voorkeur leg je het traject af volgens het voorgestelde plan, maar na het volgen van de Basisvaardigheden (module 1.1) is het ook mogelijk om de 8 verdiepingsmodules op je eigen ritme en volgorde te doorlopen.

Cyclus 1

Cyclus 1
Exploratiejaar

Basis - Breindynamica - Multidimensionaliteit

Cyclus 2

Cyclus 2
Verdiepingsjaar

Gevoelskijk - Energiepatronen - Enneagram

Cyclus 3

Cyclus 3
Integratiejaar

Zeven-stralen - Vijf-elementen - Healing

Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus is een lerende beweging die mensen bijeenbrengt en vormt om vanuit hun innerlijke ruimte en intuïtieve intelligentie hun talenten te ontwikkelen. Timotheus roept mensen op om vanuit intrinsieke bewogenheid, verantwoordelijkheid op te nemen en zich actief onderzoekend en bewustzijnsverruimend, te engageren in hun kleine gemeenschap, de brede samenleving en een wereld in transitie.  Het uiteindelijke doel is een multidimensionele en ethische samenleving die ruimte laat voor zowel de mentale ratio als voor ‘het supra-mentale’ - of dat wat het mentale overstijgt - waarin burgers co-creatief en zelfbewust zin geven aan een goed en harmonieus samenleven.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Inloggen >

Privacy verklaring >