OKIO facilitator

Deze opleiding is bedoeld voor volwassenen die kinderen begeleiden, zowel professioneel: onderwijzend personeel, zorgleerkrachten, opvoeders als ook binnen de familie: ouders, grootouders.

Waar staat OKIO voor?

Waar staat OKIO voor?

Ouder-kind intuïtieve ontwikkeling

Wat leer je bij deze opleiding?

Wat leer je bij deze opleiding?

Intuïtieve vaardigheden met kinderen delen.

Praktisch

Praktisch

Afspraken betreffende de locatie.
getuigenissen

 • Korte getuigenissen uit de wandelgangen

  Ik vind het super dat de cursus de dingen aanbiedt zonder dat dit als ‘waarheid’ wordt opgedrongen. (Karl, 42 jaar, bankbediende)

  Een begeleider zei eens :  geluk is een keuze !  En ik begin te geloven dat hij gelijk heeft. 
  (Fatima, 38 jaar, huisvrouw)

  Soms duurt het even voordat dit doordringt maar ik heb ondertussen veel geleerd en dat geeft me een groot geluksgevoel. Ik raak ook meer en dieper geroerd door het mooie. 
  (Hanne, 33 jaar, bediende)

  De manier waarop men de dingen aanleert, geeft me een pak meer zelfvertrouwen. 
  (Tom, 35 jaar, marketing)

  Ik besef dat ik zaken ook van een andere kant kan bekijken. Er zijn meerdere visies mogelijk en ik heb de mogelijkheid om één daarvan te kiezen. 
  (Tatziana, 28 jaar, maatschappelijk werkster)

  Ik stel me nu andere, belangrijkere vragen en mijn beslissingen zijn hierdoor meer gefundeerd. 
  (Alex, 48 jaar, bedrijfsleider)

  Mijn collega’s hebben me al eens gevraagd wat er toch met me aan de hand is. Ik ben de laatste tijd veel rustiger en aangenamer in de omgang, vinden ze. 
  (Veerle, 59 jaar, verpleegster)

  Ik probeer wat ik heb aangeleerd ook toe te passen in mijn beroepsleven.  Ik probeer af en toe iets intuïtief los te maken bij mijn leerlingen.  Tot mijn grote vreugde merk ik dat ze dan vaak beter beginnen presteren. 
  (Madeleine, 41 jaar, onderwijzeres)  
   

  Korte getuigenissen uit de wandelgangen
 • Christine Lenaerts

  "Dankzij Hope kom ik op zo een natuurlijke en liefdevolle wijze in contact met onderdrukte stukken van mezelf, dat het geen confrontatie meer is, maar net een opluchting! De heling die ontstaat en het effect daarvan op mijn leven is onvoorstelbaar."

  Christine Lenaerts
 • Paul Baatsen

  “Ik was vanaf het begin verbaasd over deze zeer eenvoudige, toegankelijke, diepgaande methodiek om met bijvoorbeeld emoties om te gaan. Ik heb er zelf héél veel aan gehad omdat het bij mij zeer snel werkte.  Daarom ben ik ook direct de weg gegaan tot Hope-facilitator. Je kunt deze methode inzetten in verschillende werkvelden. Ik wil dit graag proberen in de school waar ik lesgeef.”

  Paul Baatsen
 • Linda Gelders

  "Ik ben zelf nog dagelijks met Hope bezig … het is gewoon fantastisch, onderdrukte energie wordt alsmaar soepeler en ik voel me steviger in mijn kracht, een meer gegronde kracht dan voorheen."

  Linda Gelders
 • Jef Verscuren

  "Sinds ik Project HOPE leerde kennen, eind augustus 2015, is mijn bedding breder geworden. Hier en daar kalft een oever af. En dat voelt goed aan. Tijdens de Intensive in oktober daagde het bij mij: ongeveinsde aandacht schenken aan de plaats, de vorm, de omvang en de structuur van hetgeen mij dreigt af te sluiten van de totaliteit, werkt enorm helend. Vreemd, want ik ben een man van (veel) woorden. Alles in mij schreeuwt om ‘mijn verhaal’ te doen, terwijl ik nu in de stilte en de leegte mezelf terug kan vinden. En hoe helend is het om samen met anderen die weg te gaan."

  Jef Verscuren

Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus is een lerende beweging die mensen bijeenbrengt en vormt om vanuit hun innerlijke ruimte en intuïtieve intelligentie hun talenten te ontwikkelen. Timotheus roept mensen op om vanuit intrinsieke bewogenheid, verantwoordelijkheid op te nemen en zich actief onderzoekend en bewustzijnsverruimend, te engageren in hun kleine gemeenschap, de brede samenleving en een wereld in transitie.  Het uiteindelijke doel is een multidimensionele en ethische samenleving die ruimte laat voor zowel de mentale ratio als voor ‘het supra-mentale’ - of dat wat het mentale overstijgt - waarin burgers co-creatief en zelfbewust zin geven aan een goed en harmonieus samenleven.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Inloggen >

Privacy verklaring >