Psycho-ecologie

Zo binnen, zo buiten, leerde ons de oude Hermes. Je kleren zijn je tweede huid, je woning is je derde huid, je huis weerspiegelt als het ware wie je bent. Je lichaam is de eerste tempel van je ziel, je huis de tweede. In de mens schuilt een verlangen om zijn ziel uit te drukken in zijn woonst. Verandering brengen aan de buitenkant kan daarom ook je innerlijke transformatie sterk bevorderen en ondersteunen.
 
Sommige ruimten in je eigen huis hebben je voorkeur. En eigenlijk weet je niet waarom. Het ligt niet aan de inrichting of aan de verf op de muren. Andere ruimtes zijn nauwelijks bewoond, je komt er zelden.  
 
Het welbevinden in je huis wordt bepaald door allerlei invloeden van de meest uiteenlopende aard. Zo zijn er de emoties die in huis zijn blijven hangen (oude verhalen),  imprints van vroegere bewoners, ondergrondse rivieren, breuklijnen, grondlagen, het functionele verhaal van de woonst. Ook de geschiedenis van het grondgebied, de omgeving waar je huis staat, kan van invloed zijn. Bovendien trek jij als bewoner ook bewust en onbewust allerlei energieën aan en stoot je andere zaken af. Jij en je medebewoners bepalen mee de sfeer in en rond het huis. Waar je op reageert en mee resoneert is de geschiedenis van een huis, de geologische gegevens, de functionele aard, de imprint van de mensen die erin hebben gewoond, de ligging  en/of de locatie en nog zoveel meer. Kortom, alle gebeurtenissen die een huis, een buurt, als stille getuige heeft geobserveerd, bepalen mee de blauwdruk van die plaats.
 
Je huis of dat van andere energetisch harmoniseren heeft een dubbele invloed: op je huis en op je lichaam. In je woning zal je na een energetische behandeling  merken dat ruimtes groter, klaarder en warmer aanvoelen, dat er een aangename sfeer hangt. In je eigen lichaam zal je merken dat je energiepeil is opgekrikt. Je bent opgewekter, je slaapt gemakkelijker en dieper, je kunt je gemakkelijker concentreren, je relaties met anderen zullen vlotter verlopen. En dat allemaal dankzij een hernieuwde levensenergie, die nu vrij door je huis stroomt en jou meeneemt in haar positieve stroming.
 
Psycho-ecologie leert je:

  • om veel bewuster de keuze naar een nieuwe woonst te maken;
  • wat belangrijk is bij het nemen van de beslissing om te renoveren, te verhuizen, te kopen of te verkopen;
  • hoe de energetische resonantie tussen jou en je droomhuis er uitziet;
  • hoe je de doorstroming van levensenergie kan optimaliseren;
  • om van je huis, je omgeving, een thuis te maken voor jou en je medebewoners.

Er straalt een enorme hoop uit dit project. Via deze weg willen we je vanuit een holistische psycho-energetische inter-dimensionale benadering niet alleen in contact brengen met de energie van je woonst, maar ook van je omgeving, je werkplek, een stad, een reisbestemming, enz. Je kunt terug leren om je intuïtief-energetisch te verbinden met anderen, je kunt leren zorg te dragen voor je eigen straat of buurt, de steden en plaatsen waar je mee verbonden bent. Je kunt zelfs ervaren dat je dit allemaal reeds zeer lang in je had, dat het terug wakker wordt. Je kan een ongelooflijke vreugde ervaren in deze uitwisseling tussen de Aarde als levend organisme en jezelf en meer nog, je kunt jezelf terug helemaal leren kennen en healen als je deze wederzijdse communicatie durft aan te gaan.

Contact: geert@transforma.be

Psycho-ecologie


Psycho-ecologie & hoeder van de stad, van de aarde, van de wereld

Een energetische verkenning en heling van je woonst, je werkplek, je stad, ...

Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus is een lerende beweging die mensen bijeenbrengt en vormt om vanuit hun innerlijke ruimte en intuïtieve intelligentie hun talenten te ontwikkelen. Timotheus roept mensen op om vanuit intrinsieke bewogenheid, verantwoordelijkheid op te nemen en zich actief onderzoekend en bewustzijnsverruimend, te engageren in hun kleine gemeenschap, de brede samenleving en een wereld in transitie.  Het uiteindelijke doel is een multidimensionele en ethische samenleving die ruimte laat voor zowel de mentale ratio als voor ‘het supra-mentale’ - of dat wat het mentale overstijgt - waarin burgers co-creatief en zelfbewust zin geven aan een goed en harmonieus samenleven.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Privacy verklaring >