Template error

Failed to render Razor template Portals/timotheus/OpenContent/Templates/Pictures/banner2.cshtml
in c:\HostingSpaces\timotheus\timotheus.org\wwwroot\Portals\timotheus\OpenContent\Templates\Pictures\banner2.cshtml:line 249
in c:\HostingSpaces\timotheus\timotheus.org\wwwroot\Portals\timotheus\OpenContent\Templates\Pictures\banner2.cshtml:line 59
Error while processing data from OpenContent item 0. Content: System.Web.Helpers.DynamicJsonObject
'string' does not contain a definition for 'ImageId'
Korte getuigenissen uit de wandelgangen

Korte getuigenissen uit de wandelgangen

Ik vind het super dat de cursus de dingen aanbiedt zonder dat dit als ‘waarheid’ wordt opgedrongen. (Karl, 42 jaar, bankbediende)

Een begeleider zei eens :  geluk is een keuze !  En ik begin te geloven dat hij gelijk heeft. 
(Fatima, 38 jaar, huisvrouw)

Soms duurt het even voordat dit doordringt maar ik heb ondertussen veel geleerd en dat geeft me een groot geluksgevoel. Ik raak ook meer en dieper geroerd door het mooie. 
(Hanne, 33 jaar, bediende)

De manier waarop men de dingen aanleert, geeft me een pak meer zelfvertrouwen. 
(Tom, 35 jaar, marketing)

Ik besef dat ik zaken ook van een andere kant kan bekijken. Er zijn meerdere visies mogelijk en ik heb de mogelijkheid om één daarvan te kiezen. 
(Tatziana, 28 jaar, maatschappelijk werkster)

Ik stel me nu andere, belangrijkere vragen en mijn beslissingen zijn hierdoor meer gefundeerd. 
(Alex, 48 jaar, bedrijfsleider)

Mijn collega’s hebben me al eens gevraagd wat er toch met me aan de hand is. Ik ben de laatste tijd veel rustiger en aangenamer in de omgang, vinden ze. 
(Veerle, 59 jaar, verpleegster)

Ik probeer wat ik heb aangeleerd ook toe te passen in mijn beroepsleven.  Ik probeer af en toe iets intuïtief los te maken bij mijn leerlingen.  Tot mijn grote vreugde merk ik dat ze dan vaak beter beginnen presteren. 
(Madeleine, 41 jaar, onderwijzeres)  
 


Over ons

Timotheus is een lerende beweging die mensen bijeenbrengt en vormt om vanuit hun innerlijke ruimte en intuïtieve intelligentie hun talenten te ontwikkelen. Timotheus roept mensen op om vanuit intrinsieke bewogenheid, verantwoordelijkheid op te nemen en zich actief onderzoekend en bewustzijnsverruimend, te engageren in hun kleine gemeenschap, de brede samenleving en een wereld in transitie.  Het uiteindelijke doel is een multidimensionele en ethische samenleving die ruimte laat voor zowel de mentale ratio als voor ‘het supra-mentale’ - of dat wat het mentale overstijgt - waarin burgers co-creatief en zelfbewust zin geven aan een goed en harmonieus samenleven.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Inloggen >

Privacy verklaring >