Praktisch

Praktisch
Locatie en korting

Locatie

De lessen van module A, B en C gaan door in De Kluizerij in Affligem. De maaltijden en koffiepauzes zijn in de prijs begrepen. Je kan opteren om tijdens die weekends te overnachten. Je hebt dan de keuze tussen een tweepersoonskamer of een singlekamer, telkens met ontbijt inbegrepen. Breng dan handdoek en toiletgerief mee. Lakens zijn voorzien.

Opmerking

Voor deze modules en integratiedagen kun jij je inschrijven in de volgorde naar jouw keuze. Ze zijn ook los van elkaar te volgen. Heb je in het verleden reeds een module gevolgd en wil je die herhalen, dan heb je recht op een korting. De grootte van de korting is afhankelijk van hoe lang het geleden is dat je de betreffende module gevolgd hebt. Vraag aan het secretariaat je kortingsbedrag en -code aan.
Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus is een lerende beweging die mensen bijeenbrengt en vormt om vanuit hun innerlijke ruimte en intuïtieve intelligentie hun talenten te ontwikkelen. Timotheus roept mensen op om vanuit intrinsieke bewogenheid, verantwoordelijkheid op te nemen en zich actief onderzoekend en bewustzijnsverruimend, te engageren in hun kleine gemeenschap, de brede samenleving en een wereld in transitie.  Het uiteindelijke doel is een multidimensionele en ethische samenleving die ruimte laat voor zowel de mentale ratio als voor ‘het supra-mentale’ - of dat wat het mentale overstijgt - waarin burgers co-creatief en zelfbewust zin geven aan een goed en harmonieus samenleven.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Inloggen >

Privacy verklaring >