Wat is Psycho-energetica?

Wat is Psycho-energetica?

‘Psychè’ is het Griekse woord voor de Ziel en ‘energein’ betekent het verwerkelijken van je ziel, van je totale potentieel, van je meest wezenlijke aspect als mens. Datgene waaraan onze samenleving vandaag het meeste nood heeft, zijn bezielde opvoeders en beleidsmensen, bezielde woon-en werkplekken, opnieuw verbonden met de natuur en onze natuurlijke bestemming.

Hiervoor leer je terug contact maken met de subtiel-energetische werkelijkheid, datgene wat er speelt in onze relaties en handelingen voorbij onze logisch opgebouwde gedachten en overtuigingen. Zo ontdek je dat de werkelijkheid multidimensioneel is en systemisch. Veranderingsprocessen vereisen zo ook een meervoudig perspectief van waarneming en beleving. 

Oude wijsheden zoals zo boven, zo beneden en zo binnen, zo buiten tonen de impact van jouw gedachten en intenties op wat je effectief creëert. En hoe de conflicten en problematieken in de buitenwereld representaties zijn van je innerlijke energiehuishouding. Zo positioneren we ons als opleiding voorbij de vele tips en tricks en vaardigheden om je leven beter te managen tot een opleiding die mensveranderend wil zijn.
Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus is een lerende beweging die mensen bijeenbrengt en vormt om vanuit hun innerlijke ruimte en intuïtieve intelligentie hun talenten te ontwikkelen. Timotheus roept mensen op om vanuit intrinsieke bewogenheid, verantwoordelijkheid op te nemen en zich actief onderzoekend en bewustzijnsverruimend, te engageren in hun kleine gemeenschap, de brede samenleving en een wereld in transitie.  Het uiteindelijke doel is een multidimensionele en ethische samenleving die ruimte laat voor zowel de mentale ratio als voor ‘het supra-mentale’ - of dat wat het mentale overstijgt - waarin burgers co-creatief en zelfbewust zin geven aan een goed en harmonieus samenleven.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Inloggen >

Privacy verklaring >