Voor wie is de opleiding?

Voor wie is de opleiding?

Onze opleiding richt zich op actieve professionals uit diverse sectoren, waaronder: onderwijs, de creatieve en commerciële wereld, hulpverlening, zorg en leidinggevenden in alle takken van het economische weefsel en in de administratie. Of je nu jouw project wil realiseren of uitdagingen op de werkvloer op een nieuwe manier wil aanpakken, onze Psycho-energetica opleiding biedt jou de tools en vaardigheden om dit te bereiken.

Timotheus staat bekend om zijn langdurige en diepgaande opleidingen voor actieve professionals. Voorheen werden deze opleidingen georganiseerd binnen het kader van Epeca, maar vanaf dit jaar vind je het hele aanbod bij vzw Timotheus.
Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus is een lerende beweging die mensen bijeenbrengt en vormt om vanuit hun innerlijke ruimte en intuïtieve intelligentie hun talenten te ontwikkelen. Timotheus roept mensen op om vanuit intrinsieke bewogenheid, verantwoordelijkheid op te nemen en zich actief onderzoekend en bewustzijnsverruimend, te engageren in hun kleine gemeenschap, de brede samenleving en een wereld in transitie.  Het uiteindelijke doel is een multidimensionele en ethische samenleving die ruimte laat voor zowel de mentale ratio als voor ‘het supra-mentale’ - of dat wat het mentale overstijgt - waarin burgers co-creatief en zelfbewust zin geven aan een goed en harmonieus samenleven.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Inloggen >

Privacy verklaring >