Wat is Psycho-ecologie?

Wat is Psycho-ecologie?

Geert Delanoeije en Marleen D’hose ontwikkelden de ‘psycho-ecologie’ als een nieuwe methodiek waarin je leert om de samenhang tussen psychologische, energetische en materiële aspecten van een situatie te onderzoeken. 

Zo binnen, zo buiten, leerde ons de oude Hermes. Je kleren zijn je tweede huid, je woning is je derde huid, je huis weerspiegelt wie je bent. Verandering brengen aan de buitenkant zal ook je innerlijke transformatie sterk bevorderen en ondersteunen. Praktische en energetische veranderingen hebben een groot effect op je welzijn en gezondheid, je relaties, de doorbraak in je carrière, de resultaten van je bedrijf, de heropleving van je buurt, enz.
Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus is een lerende beweging die mensen bijeenbrengt en vormt om vanuit hun innerlijke ruimte en intuïtieve intelligentie hun talenten te ontwikkelen. Timotheus roept mensen op om vanuit intrinsieke bewogenheid, verantwoordelijkheid op te nemen en zich actief onderzoekend en bewustzijnsverruimend, te engageren in hun kleine gemeenschap, de brede samenleving en een wereld in transitie.  Het uiteindelijke doel is een multidimensionele en ethische samenleving die ruimte laat voor zowel de mentale ratio als voor ‘het supra-mentale’ - of dat wat het mentale overstijgt - waarin burgers co-creatief en zelfbewust zin geven aan een goed en harmonieus samenleven.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Inloggen >

Privacy verklaring >