Intuïtieve ongoing groep

Heb je het volledige Intuïtieve Groeitraject van drie jaar achter de rug, dan kan je aansluiten bij een Intuïtieve ongoing-groep. Dank zij het verder inoefenen van de intuïtieve vaardigheden, blijf je aandacht hebben voor je  persoonlijke groeiproces. Naast de groepsreading en -healingslessen, volg je ook de maandelijkse gatherings om het oefenen in het creëren van de stilte in jezelf nog meer te activeren.

 

Wat je mag verwachten

Tijdens de maandelijkse gesloten groep ga je tijdens het eerste deel van de avond, meestal in kleine groepjes, vanuit een thema of vraag die iemand in zijn dagelijks leven wenst te verdiepen, verruimd waarnemen. Van daaruit ga je met je collega’s, ondersteund door de elsgever en assistenten, creatief aan de slag om een energetische oefening te bedenken (vanuit het ruime aanbod van de voorbije jaren) als ‘healing’ voor de andere. Na de pauze begeleid je (samen) de andere in de oefening. Alle deelnemers gaan daarna eveneens door de oefening vanuit hun eigen thema.

Tussendoor spelen we ook in op actuele thema’s waarrond onderzoek gebeurt binnen het Timotheus Project. Zo kan de lesgever een nieuw thema aanbrengen dat je nog niet verdiepte in de vorige jaren.

 

Voorwaarde om deel te nemen

Je volgde minstens drie jaar Intuïtieve Ontwikkeling of de opleiding Psycho-energetica.

 

Détailinfo en inschrijven