Intuïtief leiderschap (IO2B)

Dit aanbod biedt je een aanzet, een kader, een denkwijze voor het ontwikkelen van meer persoonlijke kracht en vervulling in je leven rond de vijf belangrijkste uitdagingen voor elke volwassene: realiseren van het levensdoel, aangaan van liefdevolle relaties, behouden van een goede gezondheid en vitaliteit door meesterlijk om te gaan met tijd en stress, evenwicht te brengen in persoonlijk en beroepsleven en voorspoed en succes te ervaren. Ons uitgangspunt hierbij is dat we uitdagingen zien als kansen en niet als hindernissen, problemen of mislukkingen.

Dit programma organiseren we om de twee jaar en kun je zowel volgen wanneer je enkel het eerste jaar of ook reeds het tweede jaar A hebt gevolgd.

Het jaar bestaat uit 28 lessen in beperkte groep (10 tot 24 deelnemers), en één lesdag en één lesweekend met alle groepen samen.

 

Programma INTUÏTIEF LEIDERSCHAP (IO2B)

Van oktober 2018 tot juni 2019                          Inschrijven  

 

Gezamenlijke dagen

Inbegrepen in het lespakket zijn er één weekend en één dag met alle groepen van het eerste jaar samen.

Data : 25/11/2018 (9.30-17 u) en  2/03 (9.30-22 u) - 3/03/2019 (9.30-17 u)

 

Jouw investering

799 euro (765 euro bij betaling vóór 15/7), incl. maaltijden en overnachting gezamenlijke dag en weekend.

Optioneel is overnachting mogelijk in De Kluizerij. 

 


 Inschrijven 

Tip!

Indien het je niet lukt om de bijdrage in één keer te betalen, kun je onder bepaalde voorwaarden een maandelijks afbetalingsplan aanvragen. Als je al deelnam aan een bepaald cursusjaar en dit opnieuw wil volgen, krijg je een fikse korting op je bijdrage.

Contacteer hiervoor het secretariaat (info@timotheus.org of 03 644 06 60).