GROEITRAJECT INTUÏTIEVE ONTWIKKELING

Waarover gaat het

Het langlopend traject ‘Intuïtieve Ontwikkeling’ is vanaf het begin van het Timotheus Project, 25 jaar geleden, altijd de corebusiness geweest van de organisatie. Meer dan 10.000 cursisten hebben ondertussen de cursus gevolgd in Vlaanderen en Wallonië.

 

De wereld is voortdurend in evolutie, zo ook ons aanbod. Onze zoektocht en onderzoek in de voorbije 25 jaar helpt ons om steeds nieuwe en krachtige tools te ontwikkelen om veerkrachtiger, intuïtiever en gelukkiger in het leven te staan. Zo ontwikkelden we in de loop der jaren een handige wegenkaart voor persoonlijke transformatie.

 

Vandaag hebben mensen veel minder tijd en is er meer nood aan flexibiliteit. Vandaar de noodzaak om ook de structuur van het groeitraject daarop af te stemmen. Vanaf volgend seizoen zullen we elk trimester korte modules van 10 lessen aanbieden. Hierin zijn telkens de laatste ontwikkelingen van onderzoek op het vlak van persoonlijke zingeving vervat in (vaak nieuwe) krachtige oefeningen. Na het volgen van de basismodule (‘Intuïtieve basisvaardigheden’), kan je zelf de volgorde van het traject op je eigen ritme afleggen.

 

Per trimester zal je dus kunnen kiezen welke module en op welke plaats je jouw traject verder zet. Je kan ook een trimester overslaan. En wil je graag een module herhalen, dan geniet je van een fikse korting van 20 tot zelfs 45% naargelang de tijd dat het geleden is dat je die module (eventueel binnen het vroegere systeem van jaartrainingen) gevolgd hebt.

 

Voor wie

Voor iedereen die op zoek is naar zingeving en verantwoordelijkheid wil (leren) nemen voor het eigen leven.

 

Wat leer je

 • meer zelfvertrouwen en persoonlijke impact ontwikkelen;
 • diep te kunnen ontspannen, te vertragen en meer gegrond aanwezig te zijn;
 • scherper op te merken wat zich aandient;
 • te kunnen afschermen en vanuit je eigen energie te kunnen leven;
 • de werkelijkheid als ‘energie’ te ervaren waardoor je ongekende nieuwe mogelijkheden  in jezelf aanboort;
 • je natuurlijke talenten aan te spreken en die te ontplooien in je dagelijks leven;
 • je dromen sneller kunnen realiseren;
 • je creativiteit en voorstellingsvermogen te ontwikkelen;
 • de kracht van je onderbewuste geest kunnen aanspreken;
 • intuïtie in je concreet dagelijks leven toe te passen en in een natuurlijkere flow te leven.

 

Hoe leer je

Tijdens de lessen krijg je kort een theoretisch kader aangereikt, waarna je via ervaringsgerichte oefeningen zelf aan de slag gaat om dit in je leven te integreren op je eigen ritme.

 

Aanbod

Dit groeitraject bestaat uit verschillende stappen. Je moet eerst de module van ‘intuïtieve basisvaardigheden’ volgen, waarna je verder per trimester kunt doorstromen naar andere modules, zoals ‘intuïtieve exploratie’, ‘intuïtief meesterschap’ of ‘intuïtief leiderschap’ naargelang het aanbod.

Een module  bestaat uit:

 • ofwel 9 dagdelen (een avond of een ochtend van 3 uren) plus een volledige zaterdag of zondag van 9.30u tot 17u;
 • ofwel 2 tweedaagse, telkens van 9u30 tot 17u.

 

Nota

Tijdens het cursusjaar 2018-2019 bieden we nog wel het programma ‘Intuïtief leiderschap’ aan in de klassieke formule. Meer info en data vind je in ons volgend tijdschrift en op de website vanaf  april.

 

DETAILINFO EN INSCHRIJVEN