Gathering

                                                                                                                                              INSCHRIJVEN

Gathering betekent: verzamelen, oogsten. Het staat hier voor het bundelen van onze krachten en daardoor het verwezenlijken van groei in onszelf en de samenleving.

In een Gathering (1 keer per maand in je regio) komen we samen gedurende een drietal uurtjes. Een ervaren lesgever begeleidt de Gathering.

 

Wat mag je verwachten?

Tijdens een Gathering nemen we voor de pauze de tijd om te delen, het thema van de maand in te leiden en op adem te komen via een meditatie. Na de pauze is er een meditatieve oefening of energetische opstelling rond het  maandthema. We sluiten af met een deelronde en korte meditatie.

De centrale vraag tijdens zo'n avond is telkens:

“Hoe kunnen we op een nieuwe manier de hinderpalen en uitdagingen in ons leven gebruiken als een hefboom om dieper te groeien?”

Wat zijn de thema's?

We zoeken samen naar creatieve en eenvoudige antwoorden voor onszelf rond thema’s als:

  • zingeving
  • relaties
  • opvoeding
  • gezondheid
  • werk
  • ecologie
  • wereldvrede
  • maatschappelijke betrokkenheid.

Als ‘Hoeders van onze omgeving’ ondersteunen we elkaar ieder op zijn/haar weg en dragen we samen meer zorg voor onze buurt, ons dorp, onze stad, onze streek. De thema’s en webinar voor elke maand worden telkens aangekondigd op onze website en in de e-nieuwsbrief.

 

                                                                                                                                               INSCHRIJVEN

 

Thema’s voor de volgende maanden.

 

 

Mei : Maak in je agenda een zee van tijd vrij.

We leren je op deze avond surfen op de golven van de tijd. Tijdsurfen bestaat uit zeven aanwijzingen die natuurlijk aanvoelen. Je leert hoe je op je intuïtie kunt vertrouwen bij de keuzen van wat je gaat doen. Vanuit deze benadering ontstaat een innerlijke rust die je telkens opnieuw laat voelen: ik heb de tijd.
 

Juni:  Mislukking als nieuwe kans

Hoe Leren we van onze mislukkingen en polen we ze om tot nieuwe kansen in ons leven? Een crisis kan een innerlijk venster worden die plots voor ons opengaat. Mislukken helpt ons om onszelf in de diepte te leren kennen en meer te leven vanuit onze essentie. Hoe sterken mislukkingen onze innerljike veerkracht aan en hoe leren we met een mislukking leven als nieuwe kans en perspectief tot zinvoller leven?

 

NIEUW

De ACPro-kaart, een jaarabonnement om een onbeperkt aantal Gatherings te volgen. De kaart is 365 dagen geldig vanaf de datum van betaling. Vraag je kaart hier aan vanaf 1 januari 2018.

 

Voordelen

  • Je hoeft je niet meer voor elke Gathering apart in te schrijven.
  • Je betaald voor 12 Gatherings slechts 13,25 euro per Gathering.

 

KAART

IN JOUW REGIO

IN JOUW REGIO

Gatherings vinden plaats over heel Vlaanderen en in Brussel.

Klik op de locatie in de kaart voor alle data en inschrijving.