Active Community Project

Wanneer mensen zich verbinden met elkaar, staan ze sterker, ontwikkelen ze meer veerkracht. Onderzoek heeft aangewezen dat ‘een getuige’ hebben voor je projecten, plannen en dromen de kans tot slagen verdrievoudigt.

In het Active Community Project zijn we elkaars getuigen en bevragers. We zijn elkaars hefboom om sneller nieuwe stappen te durven zetten op weg naar ons waarachtig geluk. We dragen samen met anderen meer zorg voor onze omgeving. We verbinden ons met een ruim netwerk van tochtgenoten.

 

Actief Burgerschap

Wie zich engageert in het Active Community Project verbindt zich vanuit de stilte met zijn buurt, zijn streek. Het is een nieuwe vorm van Actief Burgerschap waarin we in verbinding met anderen zorg dragen voor de wereld die ons omringt, de aarde die om heling vraagt, de mensen die zoekende zijn in deze moeilijke transitietijden. Klik in de linkerbalk hiernaast op Active Community Membership voor meer uitleg en om gratis lid te worden.

 

Activiteiten

Er worden over heel Vlaanderen bijeenkomsten georganiseerd. Voor meer info, data en locaties, klik in de linkerbalk hiernaast op Sit-in en/of Gathering.