Active community membership

                                                                                                             IK DOE MEE !

Jouw engagement

Wie zich verbindt met het Active Community Project engageert zich om vier concrete punten in zijn/haar dagelijks leven vorm te geven:

  1. Je engageert jezelf om op je eigen manier blijvend te werken aan je eigen groeiproces in verbinding en respect met anderen.
  2. Je draagt zorg voor je omgeving, je gemeenschap, de wereld en de aarde op een manier die verbonden is met je innerlijke ontplooiing.
  3. Je mediteert regelmatig in functie van je mogelijkheden en behoeften.
  4. Je neemt regelmatig deel aan een plaatselijke Sit’in en/of een maandelijkse Gathering.

Wat mag je verwachten?

Wie zich verbindt met het Active Community Project mag het volgende verwachten:

  1. Je ontvangt uit de eerste hand wat er gebeurt in je streek rond dit project en je wordt betrokken bij de verdere ontwikkelingen omtrent vernieuwd actief burgerschap.
  2. Je krijgt een platform ter beschikking, waarin jij je kunt verbinden en kunt communiceren met andere geëngageerden in het Active Community Project.
  3. Je maakt expliciet deel uit van een grotere groep van mensen die daadwerkelijk hun bijdrage willen leveren in een wereld in transitie.

 

Wil je aansluiten bij dit netwerk?                      IK DOE MEE !  

 

Ben je Active Community Member, vraag dan hier om deel te nemen aan het google platform. Op het platform vind je alle oefeningen van de laatste gatherings en tegelijk ook wat teksten die ons tot nadenken helpen in deze tijden van transitie. We zijn ondertussen als kleine beweging met zo'n 40 deelnemers die zich engageren om regelmatig te mediteren en het eigen groeiproces voldoende plaats te geven in je leven. Een goed begin! De volgende maanden zullen we nog meer initiatieven nemen om nog meer mensen te mobiliseren voor dit nieuwe project.