logo
U bent hier: Oude website > Epeca > Over ons
EPECA (European psycho-energetic coaching Association)

EPECA is een erkende Europese beroepsvereniging. We willen nieuwe mogelijkheden en vaardigheden, ontwikkeld in de psycho-energetica, ingang laten vinden in alle werkvelden en beroepsdomeinen. Wij organiseren een langdurige kaderopleiding psycho-energetica in de Kluizerij in Affligem, gebaseerd op meer dan 20 jaar ervaring.

Vier verschillende opleidingsniveaus

  • Practitioner
  • Master practitioner
  • Master coach
  • Master leader

Als Psycho-Energetisch Master Coach groei je tijdens de opleiding naar één van de specialisaties, zoals: psycho-energetisch lifecoach, vitaliteitcoach, woon- en omgevingscoach, rouw- en stervenscoach, systeemcoach of trainer.

Psycho-Energetisch Master Leader is bedoeld voor alle mensen die teams, organisaties, bedrijven, klassen of scholen, persoonlijke projecten, mensen psycho-energetisch willen leren aansturen.

Voor wie

Deze beroepsverenging is voor coaches met uitgesproken aandacht voor de subtiel-energetische en multi-dimensionele aspecten van menselijke communicatie, relaties, gedrag en bewustzijn. EPECA richt zich met haar opleidingen, trainingen en nascholingen naar mensen uit de hulpverlening, de zorgsector, het onderwijs, de artistieke, creatieve en commerciële wereld, en personen met leidinggevende of organiserende beroepsactiviteiten. De leden van EPECA werken aan een verhoging van hun intuïtieve bewustzijn en hun intuïtieve vaardigheden. Ze passen deze geïntegreerd toe in hun professionele praktijk.

Internationale criteria

EPECA werkt met opleidingscriteria en -doelen die getoetst werden aan de internationale criteria voor innovatie, kwaliteit en integriteit. Als beroepsvereniging leggen we ons toe op de optimalisatie (criteria, begeleiding, opleiding, studie en onderzoek) van het psycho-energetisch coachen. We reiken gecertificeerde getuigschriften uit die beantwoorden aan de internationale en Europese standaards.