logo
U bent hier: Oude website > Epeca > Agenda > Opleidingsjaren > Co-Creator
Co-Creator

Afgestudeerde cursisten en cursisten Master-Practitioner, Coaches of Leadership verbinden zich via het co-creator netwerk. Volgens de Internationale en Europese richtlijnen blijf je erkend als Psycho-Energetisch coach, als je voldoende uren praktijkervaring per jaar verzamelde en regelmatige deelnam aan nascholing, supervisie en intervisie.


Maar de ambitie van EPECA reikt verder. Samen met de leden willen we een netwerk ontwikkelen. Het doel hiervan is om theoretische en praktische kennis en ervaringen, inzichten en methoden, te ontwikkelen en te verdiepen tot een ‘Body of Knowledge’ voor het Psycho-energetisch coachen.


Als lid maak je dus deel uit van dit netwerk. Dit biedt je de kans om samen met anderen multi-dimensionele wetmatigheden te onderzoeken en creatieve toepassingen te ontwikkelen. Zo kunnen nieuwe realiteiten ontstaan. Hiervoor ben je per definitie actief in een studie- en experimenteergroep.


Als Psycho-energetisch Coach/leader word je, indien je dat wenst, vermeld op de EPECA-website. Zo kunnen mensen op jouw psycho-energetische diensten beroep doen.


De jaarlijkse bijeenkomst voor Co-creatives vindt plaats op 11 november in Affligem.

 

DETAILINFO EN INSCHRIJVEN  vanaf juni 2018.