logo
U bent hier: Oude website > Epeca > Agenda > Master Coach
Master Coach

                                Raadpleeg hier   DÉTAILINFO EN INSCHRIJVEN    

Het accent ligt op het coachen en aanwakkeren van multi-dimensionele vaardigheden bij anderen, zowel individuen als organisaties. De opleiding tot ‘psycho-energetisch master coach’ loopt over twee jaar, nadat je het jaar Psycho-energetisch Practitioner gevolgd en met vrucht beëindigd hebt. Het telt ieder jaar een startdag, 4 themaweekends, 4 integratiedagen, 2 individuele supervisiesessies en een evaluatiedag.


Naast het thema van het weekend, krijg je vaardigheden en modellen aangereikt voor het begeleiden van anderen. Tijdens de trainingsdagen oefen je die verder in met een interne of externe coachee. Bij de supervisies in kleine groep of individueel licht je jouw eigen proces toe en ontvang je persoonlijke feedback van de supervisor en de andere deelnemers.

 

Je brengt na elk weekend verslag uit over je ervaringen en leerpunten. Jouw vorderingen bespreek je regelmatig tijdens de supervisiebijeenkomst. 

 

In kleine maandelijkse huiswerkgroepen worden de verslagen van de weekends besproken, de aangeleerde vaardigheden ingeoefend en ondersteun je elkaar in jullie proces. Deze groepen vorm je samen met je collega cursisten tijdens of direct na de startdag.

 

Tijdens de opleidingsperiode dien je stage-uren te lopen: minimum 100 uren buitenshuis en 100 uren binnenshuis, eigen aan de Europese en internationale normen.

 

Certificaat

Je ontvangt een certificaat, indien je naast het volgen van de twee cursusjaren, het voltooien van stage-uren en een positieve evaluatie, een publieke presentatie verzorgt en een schriftelijk verslag maakt van een psycho-energetisch project rond coaching.

 

Deelnamevoorwaarde

Het certificaat van Psycho-energetisch Practitioner behaald hebben. Dit ontvang je als je het eerste jaar Psycho-energetica met vrucht beëindigd hebt.
 

Locatie

Alle lessen gaan door in De Kluizerij in Affligem. Indien je wenst te overnachten tijdens de 4 weekends, maak dan je keuze bij je inschrijving.

 

Nota

Contacteer het secretariaat voor een alternatief betalingsplan, indien het moeilijk is om de bijdrage in éénmaal te betalen.

 

Vanaf eind maart kan je hier

DÉTAILINFO EN INSCHRIJVEN

raadplegen.