logo
U bent hier: Oude website > Epeca > Agenda > Manama Leader
MAster na MAster leader

Nadat je het traject van Psycho-energetisch master practitioner of master coach hebt afgelegd, kan je je verder bijscholen tot psycho-energetisch master leader. Het accent ligt op het coachen en aanwakkeren van multi-dimensionele vaardigheden bij groepen, zowel individuen als organisaties. De manama-opleiding tot ‘psycho-energetisch master coach’ loopt over twee jaar.

Je brengt na elk weekend verslag uit over je ervaringen en leerpunten. Jouw vorderingen bespreek je regelmatig tijdens de supervisiebijeenkomst. 

Doorheen het jaar zijn in het opleidingstraject twee bijkomende individuele coaching-momenten voorzien met een staflid rond je persoonlijke vorderingen doorheen de opleiding.

In kleine maandelijkse huiswerkgroepen worden de verslagen van de weekends besproken, de aangeleerde vaardigheden ingeoefend en ondersteun je elkaar in jullie proces. Deze groepen vorm je samen met je collega cursisten tijdens of direct na de startdag.

 

Certificaat:

Je ontvangt een certificaat, indien je naast het volgen van de twee cursusjaren, het voltooien van stage-uren en een positieve evaluatie, een publieke presentatie verzorgt en een schriftelijk verslag maakt van een psycho-energetisch project rond leadership.

 

Deelnamevoorwaarde:

Het certificaat van ‘Psycho-energetisch Master Practitioner’ of ‘Psycho-energetisch Master Coach' behaald hebben.

 

Waar:

De Kluizerij (Aalsterse dreef 1, Affligem)

 

Détailinfo:

Contacteer het secretariaat: info@timotheus.org