Universeel bewustzijn

Universeel bewustzijn
Exploratie en transformatie via de 7 stralen

We exploreren de kracht en de diepte van de zeven stralen in ons leven. Waarom zeven stralen, en geen tien of twaalf? Het getal zeven komt dikwijls terug in de menselijke waarneming van de structuur van de wereld: de zeven kleuren in de regenboog, de zeven noten van een octaaf, de zeven gebieden van het bestaan in de occulte kosmologie en de indeling van tijd in zeven dagen van de week. Er zijn ook de zeven zusters van de Plejaden en de zeven sterren van de Grote Beer.
 
Oorspronkelijk drukte het Leven zich uit in een drievoud: wil, liefde en intelligentie. De zeven stralen zijn de eerste differentiatie van deze drievoudigheid. Met drie hoofdstralen en vier kleinere stralen openbaart zich de zevenvoudige aard van het Leven.

Deze module geeft je handvaten om jezelf, jouw medemens en onze wereld beter te begrijpen. Je leert deze krachten te gebruiken in je persoonlijk leven om zo een bewuster, zinvoller, gelukkiger en actiever leven te beleven.

Je kan alleen voor deze module inschrijven als je tenminste de ‘Basismodule’ gevolgd hebt. Als 'ancien' is dit een kans om je intuïtieve vaardigheden verder te verdiepen.
Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus-Intuïtie vzw, die het belangrijkste onderdeel  uitmaakt van het Timotheus Project, is een gespecialiseerde vormingsinstelling, erkend door het Vlaams ministerie van cultuur. Al meer dan 25 jaar zijn we actief op het gebied van de niet-formele educatie. We leggen ons toe op intuïtieve ontwikkeling, bewustzijnsverruiming, persoonlijke groei en levensverdieping.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Privacy verklaring >