Intuïtieve ongoing-groep

Intuïtieve ongoing-groep
Aandacht voor je groeiproces en je engagement in de maatschappij

Heb je het volledige Intuïtieve Groeitraject achter de rug (3 jaar of minimum 9 modules), dan kan je aansluiten bij een Intuïtieve ongoing-groep. Dank zij het verder inoefenen van de intuïtieve vaardigheden, blijf je aandacht hebben voor je persoonlijke groeiproces. Naast de groepsreading en -healingslessen, volg je ook de maandelijkse Gatherings om het oefenen in het creëren van de stilte in jezelf nog meer te activeren.

Tijdens de maandelijkse gesloten groep ga je tijdens het eerste deel van de avond, meestal in kleine groepjes, vanuit een thema of vraag die iemand in zijn dagelijks leven wenst te verdiepen, verruimd waarnemen. Van daaruit ga je met je collega’s, ondersteund door de lesgever en assistenten, creatief aan de slag om een energetische oefening te bedenken (vanuit het ruime aanbod van de voorbije jaren) als ‘healing’ voor de andere. Na de pauze begeleid je (samen) de andere in de oefening. Alle deelnemers gaan daarna eveneens door de oefening vanuit hun eigen thema.

Tussendoor spelen we ook in op actuele thema’s waarrond onderzoek gebeurt binnen het Timotheus Project. Zo kan de lesgever een nieuw thema aanbrengen dat je nog niet verdiepte in de vorige jaren.


Verdiepingsmodules

Je vind hier op chronologische volgorde de lijst van alle verdiepingsmodules die het volgende trimester gepland zijn.

Geen items beschikbaar
Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus is een lerende beweging die mensen bijeenbrengt en vormt om vanuit hun innerlijke ruimte en intuïtieve intelligentie hun talenten te ontwikkelen. Timotheus roept mensen op om vanuit intrinsieke bewogenheid, verantwoordelijkheid op te nemen en zich actief onderzoekend en bewustzijnsverruimend, te engageren in hun kleine gemeenschap, de brede samenleving en een wereld in transitie.  Het uiteindelijke doel is een multidimensionele en ethische samenleving die ruimte laat voor zowel de mentale ratio als voor ‘het supra-mentale’ - of dat wat het mentale overstijgt - waarin burgers co-creatief en zelfbewust zin geven aan een goed en harmonieus samenleven.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Privacy verklaring >