Breindynamica

Breindynamica
Balancering van je 3 energiecentra: buik-hart-hoofd

Zou het niet prachtig zijn, als je de compassie van je hart, de creativiteit van je hoofd en de moed van je onderbuik zou kunnen laten samengaan? Leer in deze 10 lessen (9 ochtenden of avonden en 1 dag) hoe je de beste versie van jezelf kunt zijn.

Wist jij al dat onderzoek heeft aangetoond dat naast in je hoofd, er ook neurale netwerken of breinen aanwezig zijn in je hart en je onderbuik? In het taoïsme en het boeddhisme wordt al verwezen naar het belang van samenwerking tussen deze delen. De nieuwste kennis in de neurowetenschap valideert de werkwijzen uit diverse oude tradities.

Je leert allereerst om snel stress kwijt te raken via een nieuwe ademhalingstechniek. Zonder stress kan je helderder denken, voelen en doen. Daarnaast leer je via praktische en gemakkelijk te leren methoden, te herkennen welke breinen in conflict zijn bij jezelf en wat eraan te doen. Heb jij moeite om je doelen te bereiken, om jezelf in beweging te krijgen, om beslissingen te nemen? Na het toepassen van de oefeningen om de creativiteit van je hoofd, de empathie van je hart en de moed van je onderbuik samen te laten werken, transformeren die zelf saboterende en belemmerende innerlijke conflicten.

Deze training is voor iedereen die weet dat het op veel momenten gemakkelijker, meer ontspannen, intuïtiever en actiever kan. Het resultaat is een verbluffend simpele, maar zeer effectieve nieuwe methodiek om in contact te komen met je eigen intuïtie en wijsheid. Je leert zo jezelf en anderen een bewuster, zinvoller en gelukkiger leven te leven.

Je kan alleen voor deze module inschrijven als je tenminste de ‘Basismodule’ gevolgd hebt. Als 'ancien' is dit een kans om je intuïtieve vaardigheden verder te verdiepen.


Verdiepingsmodules

Je vind hier op chronologische volgorde de lijst van alle verdiepingsmodules die het volgende trimester gepland zijn.

Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus is een lerende beweging die mensen bijeenbrengt en vormt om vanuit hun innerlijke ruimte en intuïtieve intelligentie hun talenten te ontwikkelen. Timotheus roept mensen op om vanuit intrinsieke bewogenheid, verantwoordelijkheid op te nemen en zich actief onderzoekend en bewustzijnsverruimend, te engageren in hun kleine gemeenschap, de brede samenleving en een wereld in transitie.  Het uiteindelijke doel is een multidimensionele en ethische samenleving die ruimte laat voor zowel de mentale ratio als voor ‘het supra-mentale’ - of dat wat het mentale overstijgt - waarin burgers co-creatief en zelfbewust zin geven aan een goed en harmonieus samenleven.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Privacy verklaring >