Module 3.3 - Zelfheling

Module 3.3 - Zelfheling
Je zelfhelend vermogen en dat van anderen leren activeren

Centraal staat de vraag hoe je gebruik kunt maken van het natuurlijk zelfhelend vermogen van je lichaam, je psyché en je ziel. Het is het resultaat van 30 jaar onderzoekswerk binnen Timotheus in relatie tot de supramentale werkelijkheid. We brengen de meest effectieve instrumenten in actie die tot verandering en bewustzijnsverruiming leiden. Echte heling is niet altijd een kwestie van krijgen wat je wilt, maar het ontvangen van alles wat je nodig hebt om je te helpen transformeren naar je meest optimale vermogens.

Tijdens deze module werken we vooral met de helende kracht van het supramentale bewustzijn. We vatten een reis aan via de 7 chakra’s om bij ieder energiecentrum nieuwe tools aan te reiken om je zelfhelend vermogen en dat van anderen te activeren.

Lees hier het artikel over 'Zelfheling'.

___________________________________________________________________________

 

Praktisch:

Dit is de derde module van cyclus 3. Je kunt zowel voor de hele cyclus 3 (3 modules met start in oktober) als enkel voor deze module inschrijven. Elke module bestaat telkens uit 9 lessen van één dagdeel (2,5 uur) en 1 gezamenlijke lesdag (10:00-17.00 u) met meerdere groepen samen.

Deelnemingsvoorwaarde: minimum de Basisvaardigheden (Module 1.1) gevolgd hebben.

Prijs: 325 euro/module of 870 euro/cyclus

___________________________________________________________________________

 

Betalingsalternatieven:

  • Als je al deelnam aan een bepaald cursusjaar of -module en dit opnieuw wil volgen, krijg je een fikse korting op je bijdrage.
  • Indien het je niet lukt om de bijdrage in één keer te betalen, kun je onder bepaalde voorwaarden een maandelijks afbetalingsplan aanvragen.
  • Studerende jongeren tot 25 jaar hebben recht op 25% korting.
  • Blijft het cursusgeld een drempel om mee te doen? Stuur een gemotiveerde aanvraag via mail.

Contacteer hiervoor telkens het secretariaat  (info@timotheus.org).
Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus is een lerende beweging die mensen bijeenbrengt en vormt om vanuit hun innerlijke ruimte en intuïtieve intelligentie hun talenten te ontwikkelen. Timotheus roept mensen op om vanuit intrinsieke bewogenheid, verantwoordelijkheid op te nemen en zich actief onderzoekend en bewustzijnsverruimend, te engageren in hun kleine gemeenschap, de brede samenleving en een wereld in transitie.  Het uiteindelijke doel is een multidimensionele en ethische samenleving die ruimte laat voor zowel de mentale ratio als voor ‘het supra-mentale’ - of dat wat het mentale overstijgt - waarin burgers co-creatief en zelfbewust zin geven aan een goed en harmonieus samenleven.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Inloggen >

Privacy verklaring >