Module 3.2 - De vijf-elementendynamiek

Module 3.2 - De vijf-elementendynamiek
De energetische benadering van de 5 natuurlijke cycli

Vijf-elementendynamiek

De energetische benadering van de 5 natuurlijke cycli

 

De Chinezen observeerden dat alles in de natuur constant in beweging is en constant verandert, maar wel steeds volgens eenzelfde patroon. In het groot, maar ook in het klein. Ze zagen er vijf fasen in, vijf stappen. De ene fase is afhankelijk van de andere en er is ook een wederzijdse afremming. Door de vijf fasen te observeren en te leren kennen, konden ze de bewegingen van de natuur voorspellen, maar vooral ook als er zich problemen voordeden in hun persoonlijk leven. Zo ontstond de energetica van de 5 natuurlijke cycli, water, hout, vuur, aarde en metaal.

Misschien klinkt dit nu nog wat vaag, maar ervaar het maar eens energetisch in de 9 volgende lessen. Je leert het verband leggen tussen je problemen en uitdagingen in je leven en de dynamica van de 5 elementen. Zo krijg je vanzelf aha-momenten, kom je meer in voeling met je ware natuur en vind je gemakkelijker oplossingen voor bepaalde problemen.

Lees ook het artikel via onderstaande link.

Deelnemingsvoorwaarde: minimum de Basisvaardigheden (Module 1.1) gevolgd hebben.


Aanbod Cyclus 3

Word aangeboden vanaf oktober 2023.

Geen items beschikbaar


AANBOD MODULE 3.2 - VIJF ELEMENTEN

Geen items beschikbaar


CYCLUS 3 MODULE 3.3 - HEALINGSVAARDIGHEDEN

Geen items beschikbaar
Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus is een lerende beweging die mensen bijeenbrengt en vormt om vanuit hun innerlijke ruimte en intuïtieve intelligentie hun talenten te ontwikkelen. Timotheus roept mensen op om vanuit intrinsieke bewogenheid, verantwoordelijkheid op te nemen en zich actief onderzoekend en bewustzijnsverruimend, te engageren in hun kleine gemeenschap, de brede samenleving en een wereld in transitie.  Het uiteindelijke doel is een multidimensionele en ethische samenleving die ruimte laat voor zowel de mentale ratio als voor ‘het supra-mentale’ - of dat wat het mentale overstijgt - waarin burgers co-creatief en zelfbewust zin geven aan een goed en harmonieus samenleven.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Privacy verklaring >