Enneagram - module 2.3

Enneagram - module 2.3
De energetica van de oorspronkelijke typologie van de 9 nummers

Soms zit je gevangen in bepaalde aspecten van jouw persoonlijkheid of heb je het gevoel stil te staan. Het enneagram biedt dan een sleutel om meer inzicht te verkrijgen in wie je bent, en wat jouw persoonlijke uitdagingen en sterke punten zijn. Het is een spirituele typologie met een zeer oude voorgeschiedenis, die naadloos aansluit bij de hedendaagse psychologie en die  kan helpen om een sleutel te vinden naar je intuïtieve kanalen.

Het enneagram is gebaseerd op de drie universele krachten die ook in de mens aanwezig zijn. Door conditionering in de kinderjaren heeft iedereen één kracht uitgekozen om zich waar te maken. Deze dominerende kracht zetelt in de buik, het hart of het hoofd. Buik-, hart- of hoofdmensen ervaren het leven op een totaal eigen manier die hemelsbreed van elkaar verschilt.

Deelnemingsvoorwaarde: minimum de Basisvaardigheden (Module 1.1) gevolgd hebben.
Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus is een lerende beweging die mensen bijeenbrengt en vormt om vanuit hun innerlijke ruimte en intuïtieve intelligentie hun talenten te ontwikkelen. Timotheus roept mensen op om vanuit intrinsieke bewogenheid, verantwoordelijkheid op te nemen en zich actief onderzoekend en bewustzijnsverruimend, te engageren in hun kleine gemeenschap, de brede samenleving en een wereld in transitie.  Het uiteindelijke doel is een multidimensionele en ethische samenleving die ruimte laat voor zowel de mentale ratio als voor ‘het supra-mentale’ - of dat wat het mentale overstijgt - waarin burgers co-creatief en zelfbewust zin geven aan een goed en harmonieus samenleven.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Privacy verklaring >