Template error

Failed to render Razor template Portals/timotheus/OpenContent/Templates/Pictures/banner2.cshtml
in c:\HostingSpaces\timotheus\timotheus.org\wwwroot\Portals\timotheus\OpenContent\Templates\Pictures\banner2.cshtml:line 249
in c:\HostingSpaces\timotheus\timotheus.org\wwwroot\Portals\timotheus\OpenContent\Templates\Pictures\banner2.cshtml:line 59
Error while processing data from OpenContent item 0. Content: System.Web.Helpers.DynamicJsonObject
'string' does not contain a definition for 'ImageId'
Magda De Jongh

Magda De Jongh

Het eerste weekend rond het thema 'De dood is niet het einde' heeft op mij een bijzonder indringende werking gehad. De eerste dagen erna was het alsof ik in een vertraagde modus leefde, eigenlijk een beetje 'los van de wereld'.  Er kwam een enorme rust over mij die mij telkens tegelijkertijd een bijzondere kracht gaf tijdens alle vervelende geneeskundige onderzoeken die ik nog heb moeten ondergaan de weken erna. In mijn binnenste resoneren woorden die me aanmoedigden geen weerstand te bieden en mij over te geven aan de flow van het leven en het gebeuren van het moment. Als er af en toe een sprankeltje paniek opkwam, volstond het om in diepe meditatie te gaan om mijn rust te hervinden.

Ik ben je zo dankbaar voor hetgeen je aan zovele mensen geeft en hoop op mijn beurt mensen gelukkig te kunnen maken met mijn kleine inbreng.
 


Over ons

Timotheus is een lerende beweging die mensen bijeenbrengt en vormt om vanuit hun innerlijke ruimte en intuïtieve intelligentie hun talenten te ontwikkelen. Timotheus roept mensen op om vanuit intrinsieke bewogenheid, verantwoordelijkheid op te nemen en zich actief onderzoekend en bewustzijnsverruimend, te engageren in hun kleine gemeenschap, de brede samenleving en een wereld in transitie.  Het uiteindelijke doel is een multidimensionele en ethische samenleving die ruimte laat voor zowel de mentale ratio als voor ‘het supra-mentale’ - of dat wat het mentale overstijgt - waarin burgers co-creatief en zelfbewust zin geven aan een goed en harmonieus samenleven.



Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Inloggen >

Privacy verklaring >