Willi Lichtert

Willi Lichtert
Gezondheidsadviseur

Contact: willi.lichtert@skynet.be - 0476936788

Adres: Elewijtsesteenweg 27, 1980 eppegem

www.willilichtert.be

Willi is een huisarts met 40 jaar ervaring. Gepensioneerd blijft hij zich inzetten voor een preventieve en natuurlijke beleving van gezondheid. Hij begeleidt en geeft advies, onder meer met voeding, planten en vitaminen, ademhaling en meditatie.

Hij schreef een boek,' Stoeien en Bloeien', waarin hij een brede visie van gezondheid beschrijft. Een handig boek met veel practische tips.

Willi volgde onder meer een vierjarige opleiding intuitieve ontwikkeling en psychoenergetica bij Timotheus.


Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus is een lerende beweging die mensen bijeenbrengt en vormt om vanuit hun innerlijke ruimte en intuïtieve intelligentie hun talenten te ontwikkelen. Timotheus roept mensen op om vanuit intrinsieke bewogenheid, verantwoordelijkheid op te nemen en zich actief onderzoekend en bewustzijnsverruimend, te engageren in hun kleine gemeenschap, de brede samenleving en een wereld in transitie.  Het uiteindelijke doel is een multidimensionele en ethische samenleving die ruimte laat voor zowel de mentale ratio als voor ‘het supra-mentale’ - of dat wat het mentale overstijgt - waarin burgers co-creatief en zelfbewust zin geven aan een goed en harmonieus samenleven.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Inloggen >

Privacy verklaring >