Sofie Cloots

Sofie Cloots
Psycho-energetisch Practitioner

Psycho-energetisch Practitioner / Life coach HSP / Burn-out / stress & spanningen / zingevingsvragen

Contact: sofie@cascadecoaching.be - 0468 20 90 61

Adres: Kasteelstraat 199, 9255 Buggenhout

We worden allemaal wel eens uitgedaagd door het leven. Mogelijks verliezen we op zo'n moment de voeling met onze eigen stroom. Ik begeleid je graag bij je zoektocht naar jouw unieke weg. Of we onderzoeken de obstakels op je pad op dit moment. Samen kijken we naar wat jij in je leven in verandering kan brengen.
'Cascade coaching' is een veilige en rustige plek aan de rand van het Buggenhout Bos. Een plek om op te laden en los te laten. Een plek om stil te staan en opnieuw in beweging te komen.

www.cascadecoaching.be


Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus is een lerende beweging die mensen bijeenbrengt en vormt om vanuit hun innerlijke ruimte en intuïtieve intelligentie hun talenten te ontwikkelen. Timotheus roept mensen op om vanuit intrinsieke bewogenheid, verantwoordelijkheid op te nemen en zich actief onderzoekend en bewustzijnsverruimend, te engageren in hun kleine gemeenschap, de brede samenleving en een wereld in transitie.  Het uiteindelijke doel is een multidimensionele en ethische samenleving die ruimte laat voor zowel de mentale ratio als voor ‘het supra-mentale’ - of dat wat het mentale overstijgt - waarin burgers co-creatief en zelfbewust zin geven aan een goed en harmonieus samenleven.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Inloggen >

Privacy verklaring >