Marian Bevernage

Marian Bevernage
Psycho-energetisch Master Coach / Trainer / Spreker

Contact: 0499 59 68 14 of info@katarsy.be

Adres: Benedestraat 313, 1851 Humbeek

Je kan bij Marian terecht voor individuele coaching, teamcoaching en opleidingen rond persoonlijk leiderschap, stressmanagement en effectiever samenwerken. Mensen helpen hun volledige potentieel aan talenten en kwaliteiten te ontsluiten, daar ligt haar engagement. Ze heeft 20 jaar managementervaring in multinationals, een passie voor positieve gedragsverandering en gedegen ervaring als coach en trainer.

Op zoek naar een leuke en leerrijke bedrijfsactiviteit met impact? Kies voor een gebalde, inspirerende, authentieke voorstelling waarbij Marian een inzicht rond persoonlijk leiderschap kernachtig brengt voor uw publiek.

Meer info op www.katarsy.be of LinkedInprofiel.
 


Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus-Intuïtie vzw, die het belangrijkste onderdeel  uitmaakt van het Timotheus Project, is een gespecialiseerde vormingsinstelling, erkend door het Vlaams ministerie van cultuur. Al meer dan 25 jaar zijn we actief op het gebied van de niet-formele educatie. We leggen ons toe op intuïtieve ontwikkeling, bewustzijnsverruiming, persoonlijke groei en levensverdieping.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Privacy verklaring >