Marian Bevernage

Marian Bevernage
Psycho-energetisch Master Coach

Psycho-energetisch Master Coach / Trainer / Spreker

Contact: 0499 59 68 14 of info@katarsy.be

Adres: Benedestraat 313, 1851 Humbeek

Je kan bij Marian terecht voor individuele coaching, teamcoaching en opleidingen rond persoonlijk leiderschap, stressmanagement en effectiever samenwerken. Mensen helpen hun volledige potentieel aan talenten en kwaliteiten te ontsluiten, daar ligt haar engagement. Ze heeft 20 jaar managementervaring in multinationals, een passie voor positieve gedragsverandering en gedegen ervaring als coach en trainer.

Op zoek naar een leuke en leerrijke bedrijfsactiviteit met impact? Kies voor een gebalde, inspirerende, authentieke voorstelling waarbij Marian een inzicht rond persoonlijk leiderschap kernachtig brengt voor uw publiek.

Meer info op www.katarsy.be of LinkedInprofiel.
 


Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus is een lerende beweging die mensen bijeenbrengt en vormt om vanuit hun innerlijke ruimte en intuïtieve intelligentie hun talenten te ontwikkelen. Timotheus roept mensen op om vanuit intrinsieke bewogenheid, verantwoordelijkheid op te nemen en zich actief onderzoekend en bewustzijnsverruimend, te engageren in hun kleine gemeenschap, de brede samenleving en een wereld in transitie.  Het uiteindelijke doel is een multidimensionele en ethische samenleving die ruimte laat voor zowel de mentale ratio als voor ‘het supra-mentale’ - of dat wat het mentale overstijgt - waarin burgers co-creatief en zelfbewust zin geven aan een goed en harmonieus samenleven.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Inloggen >

Privacy verklaring >