Maarten Bartholomees

Maarten Bartholomees
Psycho-energetisch Master Coach

Contact: maarten@karioshoeilaart.com - 0497 20 15 95 - karioshoeilaart.com - Henri Caronstraat 20 - 1560 Hoeilaart

Na de opleiding als psycho-energetisch master coach begeleidt Maarten steeds vaker volwassenen en jongeren. Vooral het individu en de eigen innerlijke beleving staan centraal in deze verkenningstocht. Al zal het kader waarin de ontmoeting plaatsvindt (een individuele begeleiding binnen of in de natuur, een workshop, een weekend…) de klemtoon ook verleggen naar de omgeving en je relatie tot anderen.

Samen verkennen we jouw uiteenlopende thema’s. De insteek bij deze verkenning is vooral dat we meer zijn dan enkel ons lichaam. Gedachten, emoties, materie… zijn allemaal energie. Via meditaties, individuele oefeningen of in groep krijg je steeds meer handvaten aangereikt. Je leert om steeds meer te vertrouwen op jouw intuïtie, wat goed voor jou is. Je gedachten, je passie en je handelingen komen steeds meer op 1 lijn.

Maarten is actief op meerdere vlakken als psycho-energetisch coach voor persoonlijke en professionele projecten. Als zelfstandige in bijberoep krijgt het coachen vorm. Daarnaast is hij als projectbeheerder actief binnen het lokaal bestuur Bertem. Bij Timotheus Project vzw is hij in het Leuvense lesgever voor onder meer de modules intuïtieve vaardigheden. Als vrijwilliger begeleidt hij daarnaast nog jongeren voor lange termijn trajecten bij het JAC/CAW.

www.linkedin.com/in/maartenbartholomees/


Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus is een lerende beweging die mensen bijeenbrengt en vormt om vanuit hun innerlijke ruimte en intuïtieve intelligentie hun talenten te ontwikkelen. Timotheus roept mensen op om vanuit intrinsieke bewogenheid, verantwoordelijkheid op te nemen en zich actief onderzoekend en bewustzijnsverruimend, te engageren in hun kleine gemeenschap, de brede samenleving en een wereld in transitie.  Het uiteindelijke doel is een multidimensionele en ethische samenleving die ruimte laat voor zowel de mentale ratio als voor ‘het supra-mentale’ - of dat wat het mentale overstijgt - waarin burgers co-creatief en zelfbewust zin geven aan een goed en harmonieus samenleven.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Inloggen >

Privacy verklaring >