Kris Vanhoof

Kris Vanhoof
Psycho-energetisch Master Coach

Psycho-energetisch Master Coach / Professional Certified Coach (ICF)

Contact:  kris@konkiki.be - 0498.51.73.65

Adres: Kon-KiKi - Manestraat 28, 3540 Herk-de-Stad

Na haar ingenieursstudies, starte Kris in de industrie.  Ze ontdekte steeds meer dat haar echte passie uitgaat naar het ontwikkelen van het natuurlijk leiderschap in elke mens.  
Kris combineert 20 jaar internationale managementervaring in zeer diverse functies met  10 jaar ervaring als zelfstandige businesscoach en leadership trainer bij Kon-Kiki.  Kris heeft meer dan 4000 uren praktijkervaring in coaching en volgde meer dan 300 dagen aan opleidingen en specialisatie in de topics change coaching, leadership development en leadership coaching.

KRis combineert diverse coachingsmethoden in een verrassende en originele aanpak. Zo gooi je je vaste denkpatronen overboord en kun je vanuit een ruimer perspectief nieuwe mogelijkheden ontdekken.
De natuur is haar favoriete hulpmiddel. Via mijn coachingreizen en wandelsessies kom je zowel letterlijk als figuurlijk in beweging.

Haar coachingsstijl is spontaan, intuïtief, natuulijk en warm 

Meer info op www.konkiki.be


Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus is een lerende beweging die mensen bijeenbrengt en vormt om vanuit hun innerlijke ruimte en intuïtieve intelligentie hun talenten te ontwikkelen. Timotheus roept mensen op om vanuit intrinsieke bewogenheid, verantwoordelijkheid op te nemen en zich actief onderzoekend en bewustzijnsverruimend, te engageren in hun kleine gemeenschap, de brede samenleving en een wereld in transitie.  Het uiteindelijke doel is een multidimensionele en ethische samenleving die ruimte laat voor zowel de mentale ratio als voor ‘het supra-mentale’ - of dat wat het mentale overstijgt - waarin burgers co-creatief en zelfbewust zin geven aan een goed en harmonieus samenleven.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Inloggen >

Privacy verklaring >