Kris Vanhoof

Kris Vanhoof
Psycho-energetisch Master Coach / Professional Certified Coach (ICF)

Contact:  kris@konkiki.be - 0498.51.73.65

Adres: Kon-KiKi - Manestraat 28, 3540 Herk-de-Stad

Na haar ingenieursstudies, starte Kris in de industrie.  Ze ontdekte steeds meer dat haar echte passie uitgaat naar het ontwikkelen van het natuurlijk leiderschap in elke mens.  
Kris combineert 20 jaar internationale managementervaring in zeer diverse functies met  10 jaar ervaring als zelfstandige businesscoach en leadership trainer bij Kon-Kiki.  Kris heeft meer dan 4000 uren praktijkervaring in coaching en volgde meer dan 300 dagen aan opleidingen en specialisatie in de topics change coaching, leadership development en leadership coaching.

KRis combineert diverse coachingsmethoden in een verrassende en originele aanpak. Zo gooi je je vaste denkpatronen overboord en kun je vanuit een ruimer perspectief nieuwe mogelijkheden ontdekken.
De natuur is haar favoriete hulpmiddel. Via mijn coachingreizen en wandelsessies kom je zowel letterlijk als figuurlijk in beweging.

Haar coachingsstijl is spontaan, intuïtief, natuulijk en warm 

Meer info op www.konkiki.be


Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus-Intuïtie vzw, die het belangrijkste onderdeel  uitmaakt van het Timotheus Project, is een gespecialiseerde vormingsinstelling, erkend door het Vlaams ministerie van cultuur. Al meer dan 25 jaar zijn we actief op het gebied van de niet-formele educatie. We leggen ons toe op intuïtieve ontwikkeling, bewustzijnsverruiming, persoonlijke groei en levensverdieping.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Privacy verklaring >