Julien De Leeuw

Julien De Leeuw
Psycho-Energetisch Master Leader.

Contact: juliendeleeuw@telenet.be - 0476 84 25 05 - julien@boogzolder.be

Adres: BoogzoldeRelax, Molenstraat 139 / 2.02, 2840 Rumst (Reet)


Samen met mijn echtgenote Myriam Belsack zijn wij dit jaar van start gegaan met BoogzoldeRelax. (Ondernemingsnummer 682.665.808)
Op onze website www.boogzolder.be vindt je een overzicht van wat wij u kunnen aanbieden. 
Bij mijn echtgenote kan je terecht voor een deugddoende massage. Ikzelf begeleid je graag bij een stiltemoment of een familie- of organisatieopstelling. 
Familie- en organisatie-opstellingen gaven mij verrijkende inzichten. Ze betekenden veel voor mijn eigen ontwikkeling. Mijn persoonlijke ervaringen wil ik graag met jou delen als tochtgenoot. Ik wil je graag ondersteunen bij uw familie- of andere opstelling, als een mogelijke bijkomende wegwijzer op de reisweg naar uw doel, om uw proces in beweging te zetten of verder te laten evolueren.

www.boogzolder.be


Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus is een lerende beweging die mensen bijeenbrengt en vormt om vanuit hun innerlijke ruimte en intuïtieve intelligentie hun talenten te ontwikkelen. Timotheus roept mensen op om vanuit intrinsieke bewogenheid, verantwoordelijkheid op te nemen en zich actief onderzoekend en bewustzijnsverruimend, te engageren in hun kleine gemeenschap, de brede samenleving en een wereld in transitie.  Het uiteindelijke doel is een multidimensionele en ethische samenleving die ruimte laat voor zowel de mentale ratio als voor ‘het supra-mentale’ - of dat wat het mentale overstijgt - waarin burgers co-creatief en zelfbewust zin geven aan een goed en harmonieus samenleven.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Inloggen >

Privacy verklaring >