Julien De Leeuw

Julien De Leeuw
Psycho-Energetisch Master Practitioner en Master Leader.

Contact: juliendeleeuw@telenet.be - 0476 84 25 05 - julien@boogzolder.be

Adres: BoogzoldeRelax, Molenstraat 139 / 2.02, 2840 Rumst (Reet)


Samen met mijn echtgenote Myriam Belsack zijn wij dit jaar van start gegaan met BoogzoldeRelax. (Ondernemingsnummer 682.665.808)
Op onze website www.boogzolder.be vindt je een overzicht van wat wij u kunnen aanbieden. 
Bij mijn echtgenote kan je terecht voor een deugddoende massage. Ikzelf begeleid je graag bij een stiltemoment of een familie- of organisatieopstelling. 
Familie- en organisatie-opstellingen gaven mij verrijkende inzichten. Ze betekenden veel voor mijn eigen ontwikkeling. Mijn persoonlijke ervaringen wil ik graag met jou delen als tochtgenoot. Ik wil je graag ondersteunen bij uw familie- of andere opstelling, als een mogelijke bijkomende wegwijzer op de reisweg naar uw doel, om uw proces in beweging te zetten of verder te laten evolueren.

www.boogzolder.be


Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus-Intuïtie vzw, die het belangrijkste onderdeel  uitmaakt van het Timotheus Project, is een gespecialiseerde vormingsinstelling, erkend door het Vlaams ministerie van cultuur. Al meer dan 25 jaar zijn we actief op het gebied van de niet-formele educatie. We leggen ons toe op intuïtieve ontwikkeling, bewustzijnsverruiming, persoonlijke groei en levensverdieping.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Privacy verklaring >