Jan Meysmans

Jan Meysmans
Psycho-energ. Practitioner

Psycho-therapeut en -energetisch Practitioner

Contact: janmeys58@gmail.com - 0498/11.79.01

Adres: Kievitstraat 25, Kalmthout

Werkt sinds 2004 bij het Timotheus Project als secretariaatsverantwoordelijke. Vanaf 2008 maakt hij tevens deel uit van het lesgeversteam binnen Timotheus-Intuïtie vzw. Hij geeft korte themaworkshops en begeleidt groepen Intuïtieve Ontwikkeling. 
Hij genoot eerst een opleiding in Toegepaste Economische Wetenschappen (UFSIA). Daarna ging hij zich meer en meer toeleggen op de sociale sector. Hij volgde een psychotherapeuten opleiding (EA) en het psycho-energetisch traject tot Master Coach (EPECA). 
Naast zijn werk binnen het project heeft hij een therapeutenpraktijk waarin hij zich zowel toelegt op individuen als koppels.


Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus is een lerende beweging die mensen bijeenbrengt en vormt om vanuit hun innerlijke ruimte en intuïtieve intelligentie hun talenten te ontwikkelen. Timotheus roept mensen op om vanuit intrinsieke bewogenheid, verantwoordelijkheid op te nemen en zich actief onderzoekend en bewustzijnsverruimend, te engageren in hun kleine gemeenschap, de brede samenleving en een wereld in transitie.  Het uiteindelijke doel is een multidimensionele en ethische samenleving die ruimte laat voor zowel de mentale ratio als voor ‘het supra-mentale’ - of dat wat het mentale overstijgt - waarin burgers co-creatief en zelfbewust zin geven aan een goed en harmonieus samenleven.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Inloggen >

Privacy verklaring >