Jan Meysmans

Jan Meysmans
Psycho-therapeut en -energetisch Practitoner

Contact: janmeys58@gmail.com - 0498/11.79.01

Adres: Den Dijk 41, Kalmthout - Jaak De Boeckstraat 73, Merksem

Werkt sinds 2004 bij het Timotheus Project als secretariaatsverantwoordelijke. Vanaf 2008 maakt hij tevens deel uit van het lesgeversteam binnen Timotheus-Intuïtie vzw. Hij geeft korte themaworkshops en begeleidt groepen Intuïtieve Ontwikkeling. 
Hij genoot eerst een opleiding in Toegepaste Economische Wetenschappen (UFSIA). Daarna ging hij zich meer en meer toeleggen op de sociale sector. Hij volgde een psychotherapeuten opleiding (EA) en het psycho-energetisch traject tot Master Coach (EPECA). 
Naast zijn werk binnen het project heeft hij een therapeutenpraktijk waarin hij zich zowel toelegt op individuen als koppels.

Adres: Kievitstraat 25, Kalmthout


Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus-Intuïtie vzw, die het belangrijkste onderdeel  uitmaakt van het Timotheus Project, is een gespecialiseerde vormingsinstelling, erkend door het Vlaams ministerie van cultuur. Al meer dan 25 jaar zijn we actief op het gebied van de niet-formele educatie. We leggen ons toe op intuïtieve ontwikkeling, bewustzijnsverruiming, persoonlijke groei en levensverdieping.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Privacy verklaring >