Heidi Gelders

Heidi Gelders
Psycho-Energetisch Master Coach

Psycho-Energetisch Master Coach / facilitator / trainer

Heidi is master psycho-energetisch coach en kan je van daaruit individueel begeleiden, zowel in haar praktijk als in de natuur. Daarnaast kan je online kortlopende trainingen volgen rond persoonlijke groei.

Voor bedrijven maakt Heidi trainingen op maat rond: positionering, motivatie personeel, communicatie en rechtlijnig leiderschap.

Welkom.

Contact: Info@zelfrealisering.be  - 0478 26 56 46

Adres: Bloemistenstraat 20, 2140 Borgerhout 

Zelfrealisering.be


Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus is een lerende beweging die mensen bijeenbrengt en vormt om vanuit hun innerlijke ruimte en intuïtieve intelligentie hun talenten te ontwikkelen. Timotheus roept mensen op om vanuit intrinsieke bewogenheid, verantwoordelijkheid op te nemen en zich actief onderzoekend en bewustzijnsverruimend, te engageren in hun kleine gemeenschap, de brede samenleving en een wereld in transitie.  Het uiteindelijke doel is een multidimensionele en ethische samenleving die ruimte laat voor zowel de mentale ratio als voor ‘het supra-mentale’ - of dat wat het mentale overstijgt - waarin burgers co-creatief en zelfbewust zin geven aan een goed en harmonieus samenleven.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Inloggen >

Privacy verklaring >