Hans Bouscholte

Hans Bouscholte
Psycho-energetisch Master Leader

Leadership Coach

Contact: hansbouscholte@gmail.com of 0496/63.09.44

Wil ik mijn diepste wens verwezenlijken? De beste versie van mezelf neerzetten? Er voor gaan? Mijn angst of twijfel eens en voor altijd aanpakken? De onbetreden paden van de ultieme kans bewandelen?

Daar heb ik moed voor nodig, maar niet zomaar wilde moed, geboren uit blind enthousiasme. Nee, ik mag rustig in de spiegel kijken, zonder blikken of blozen, scherp kijken naar mijn kunnen en vermeend niet kunnen. Daar heb ik een coach voor nodig, die helder en onbevooroordeeld ziet en peilt naar mijn kwaliteiten en flauwiteiten. Mij spiegelt waar ik mij verberg en kansen links laat liggen. Die mij aanport om onder het oppervlak te kijken, daar waar ik mijn schatten verstop, maar ook mijn wonden.

Dan kom ik bij Hans, een ervaren coach, mens en leider. Hij is hiervoor de beste. Hij zal er geen doekjes om winden en dat geeft nu net het vertrouwen. Zelf heeft hij heel wat gepresteerd, diep gegraven om hoog op te bouwen. Hij is een winnaar en deelt graag de vruchten van zijn levenslange groei, als leider, als mens en als coach.

Hans inspireert, ondersteunt, haalt het beste in je naar boven. Hij is je vertrouwen helemaal waard. Als hij zegt dat je het kan, geloof je hem, ga je geloven in jezelf. Je straalt dat geloof in jezelf uit en dat verzet bergen. Daar begint alles mee: congruentie, zelfvertrouwen, doorzetting.
Dan ga je ervoor, succes verzekerd.
Hans wijst je de weg naar dit succes.
 


Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus is een lerende beweging die mensen bijeenbrengt en vormt om vanuit hun innerlijke ruimte en intuïtieve intelligentie hun talenten te ontwikkelen. Timotheus roept mensen op om vanuit intrinsieke bewogenheid, verantwoordelijkheid op te nemen en zich actief onderzoekend en bewustzijnsverruimend, te engageren in hun kleine gemeenschap, de brede samenleving en een wereld in transitie.  Het uiteindelijke doel is een multidimensionele en ethische samenleving die ruimte laat voor zowel de mentale ratio als voor ‘het supra-mentale’ - of dat wat het mentale overstijgt - waarin burgers co-creatief en zelfbewust zin geven aan een goed en harmonieus samenleven.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Inloggen >

Privacy verklaring >