Christine Lenaerts

Christine Lenaerts
Psycho-energetisch Master Coach

Psycho-energetisch coaching en Hope-Facilitator

Contact: info@thebanyantree.be - 0479/81.34.52

Adres: Tuinatelier The Banyan Tree, Wenbergstraat 1, 3600 Genk

Omdat ik me heel verbonden voel met Timotheus en graag een steentje bijdraag aan de ‘active community’, waarbij we elkaar kunnen inspireren, organiseer ik maandelijks Sit-ins in het tuinatelier van mijn praktijk The Banyan Tree (meer info: www.thebanyantree.be).

Ik vind het heel fijn om elkaar te ontmoeten. Ont-moeten.. Er helemaal mogen zijn ‘met wat is’.. Aandacht voor jezelf.. Genieten van samen zijn.. De pracht van de stilte ontdekken, na een geleide meditatie.. Ik gun het iedereen! 

Hartelijk welkom!
Christine Lenaerts

www.thebanyantree.be
www.facebook.com/thebanyantree.be


Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus is een lerende beweging die mensen bijeenbrengt en vormt om vanuit hun innerlijke ruimte en intuïtieve intelligentie hun talenten te ontwikkelen. Timotheus roept mensen op om vanuit intrinsieke bewogenheid, verantwoordelijkheid op te nemen en zich actief onderzoekend en bewustzijnsverruimend, te engageren in hun kleine gemeenschap, de brede samenleving en een wereld in transitie.  Het uiteindelijke doel is een multidimensionele en ethische samenleving die ruimte laat voor zowel de mentale ratio als voor ‘het supra-mentale’ - of dat wat het mentale overstijgt - waarin burgers co-creatief en zelfbewust zin geven aan een goed en harmonieus samenleven.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Inloggen >

Privacy verklaring >