Carine De Backer

Carine De Backer
Psycho-energetisch Master Practitioner / Life & Mindfulness Coach / Healer / Reiki Master Teacher

Contact : 0496/388224 of info@hands-of-light.be

Adres : Hazenhof 15, 9120 Beveren


Carine begeleidt volwassenen via een persoonlijke en op maat gesneden formule om naar hun kern te gaan en tot bewustzijn te komen, rust en balans te vinden, hun vitaliteit terug te winnen en een vervullend leven te leiden.
Je kan bij haar terecht voor individuele coaching, healing, reiki en massage, maar ook voor cursussen mindfulness en meditatie avonden.

Meer info : www.hands-of-light.be


 


Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus is een lerende beweging die mensen bijeenbrengt en vormt om vanuit hun innerlijke ruimte en intuïtieve intelligentie hun talenten te ontwikkelen. Timotheus roept mensen op om vanuit intrinsieke bewogenheid, verantwoordelijkheid op te nemen en zich actief onderzoekend en bewustzijnsverruimend, te engageren in hun kleine gemeenschap, de brede samenleving en een wereld in transitie.  Het uiteindelijke doel is een multidimensionele en ethische samenleving die ruimte laat voor zowel de mentale ratio als voor ‘het supra-mentale’ - of dat wat het mentale overstijgt - waarin burgers co-creatief en zelfbewust zin geven aan een goed en harmonieus samenleven.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Inloggen >

Privacy verklaring >