Ariane Schiess

Ariane Schiess
Psycho-energ. Master Practitioner

Psycho-energetisch master practitioner, Psychomotorisch therapeut

Contact: 0473 70 33 81 ariane.moviment@gmail.com

Adres: Eikendreef 31, 2820 Bonheiden

 

Moviment, praktijk voor:

Begeleiding aan de hand van psycho-energetische coaching en lichaamsgericht psychomotorisch werk bij persoonlijke groei, verkennen van hinderpalen en emoties, beleven van helende ervaringen om meer te leven vanuit eigen kracht. Ook natuurcoaching.

Psychomotorische therapie voor kinderen (0-16 jr.) in een moeilijke ontwikkelingsfase aan de hand van speelse, lichaams- en bewegingsgerichte methodieken. Holistische werken aan het emotionele-mentale en lichamelijke welbevinden in momenten van disbalans. Ook ouder-kind begeleiding.

www.moviment.be


Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus is een lerende beweging die mensen bijeenbrengt en vormt om vanuit hun innerlijke ruimte en intuïtieve intelligentie hun talenten te ontwikkelen. Timotheus roept mensen op om vanuit intrinsieke bewogenheid, verantwoordelijkheid op te nemen en zich actief onderzoekend en bewustzijnsverruimend, te engageren in hun kleine gemeenschap, de brede samenleving en een wereld in transitie.  Het uiteindelijke doel is een multidimensionele en ethische samenleving die ruimte laat voor zowel de mentale ratio als voor ‘het supra-mentale’ - of dat wat het mentale overstijgt - waarin burgers co-creatief en zelfbewust zin geven aan een goed en harmonieus samenleven.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Inloggen >

Privacy verklaring >