An De Hoon

An De Hoon
Psycho-Energetisch Master Coach

Contact: an_dehoon@yahoo.com - 0479 27 33 26

Adres: Oudestraat 146 bus 201 in Wilrijk

Website: www.upbyandehoon.com

Ik heb  Up opgericht in 2015 vanuit een hele grote passie om mee te helpen aan een gelukkigere wereld. Mijn missie ligt in het ondersteunen van mijn klanten om meer harmonie en eigenliefde te ervaren als sleutel voor liefdevolle relaties en geluksbeleving. 

Als psycho-energetisch coach, gepassioneerd Human Design IHDS & BG5 professional & expert in de Dr. Bach Remedies® richt ik me vooral op emoties als richtingaanwijzers voor persoonlijke groei en geluk.

Inzichten en werken rond emoties is sinds vele jaren mijn interessegebied, mijn expertise, mijn passie, mijn missie en ook mijn eigen proces.  Emoties zeggen  ons namelijk heel veel over wat er zich op bewust & onbewust niveau afspeelt in ons brein, ons hart en onze buik.  Als een ervaren energetisch werker en coach, focus ik mij dan ook op een goed harmonisch evenwicht tussen de mannelijke en vrouwelijke energie in het systeem en in de relatie(s). Waar de mannelijke energie staat voor het rationele, logische, staat de vrouwelijke energie voor het intuïtieve, gevoelsmatige en ondersteunende aspect.  Beiden zijn cruciaal.

Zowel met het gesprek als met ervaringsgerichte oefeningen en energetische behandelingen help ik mijn klant tot bij de eigen unieke code en reik ik handvaten aan om zo in volle kracht in het leven te kunnen staan. Met de voeten stevig op de grond ondersteun ik bij het verkrijgen van inzichten en ervaringen om effectief dingen in verandering te brengen en werken we samen naar de eerstvolgende stappen om uit een crisis te geraken. Deze stappen kunnen persoonlijk, relationeel, familiaal of professioneel zijn, maar meestal impacteert het ene het andere.

Ben je van nature een aanpakker, maar ben je nu even het noorden kwijt, contacteer me vrijblijvend om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.  
 
Ik wens je alvast een unieke & boeiende reis!
 
An 

There is a crack in everything, that's how the light gets in."  L.H. Cohen


Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus is een lerende beweging die mensen bijeenbrengt en vormt om vanuit hun innerlijke ruimte en intuïtieve intelligentie hun talenten te ontwikkelen. Timotheus roept mensen op om vanuit intrinsieke bewogenheid, verantwoordelijkheid op te nemen en zich actief onderzoekend en bewustzijnsverruimend, te engageren in hun kleine gemeenschap, de brede samenleving en een wereld in transitie.  Het uiteindelijke doel is een multidimensionele en ethische samenleving die ruimte laat voor zowel de mentale ratio als voor ‘het supra-mentale’ - of dat wat het mentale overstijgt - waarin burgers co-creatief en zelfbewust zin geven aan een goed en harmonieus samenleven.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Inloggen >

Privacy verklaring >