Praktisch

Praktisch

Locatie

De lessen van module A en C gaan door in de Kring in Merksem. De koffiepauzes zijn inbegrepen in de prijs.

De twee weekends van module B gaan door in De Kluizerij in Affligem. De maaltijden en koffiepauzes zijn in de prijs begrepen. Je kan opteren om tijdens die weekends te overnachten. Je hebt dan de keuze tussen een tweepersoonskamer (35 euro/nacht) of een singlekamer (60 euro/nacht), telkens met ontbijt inbegrepen. Breng dan hoeslakens voor matras en dons of slaapzak, kussensloop, handdoek en toiletgerief mee.

Opmerking

Voor deze modules en integratiedagen kun jij je inschrijven in de volgorde naar jouw keuze. Ze zijn ook los van elkaar te volgen. Heb je in het verleden reeds een module gevolgd en wil je die herhalen, dan heb je recht op een korting. De grootte van de korting is afhankelijk van hoe lang het geleden is dat je de betreffende module gevolgd hebt. Vraag aan het secretariaat je kortingsbedrag en -code aan.
Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus-Intuïtie vzw, die het belangrijkste onderdeel  uitmaakt van het Timotheus Project, is een gespecialiseerde vormingsinstelling, erkend door het Vlaams ministerie van cultuur. Al meer dan 25 jaar zijn we actief op het gebied van de niet-formele educatie. We leggen ons toe op intuïtieve ontwikkeling, bewustzijnsverruiming, persoonlijke groei en levensverdieping.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Privacy verklaring >