Master leader

Master leader
Tweede of derde jaar Psycho-energetica

We ontwikkelen psycho-energetische vaardigheden om teams, organisaties, bedrijven, klassen en scholen, mensen in projecten psycho-energetisch aan te sturen. Dit werkt alleen in die vorm van leiderschap die niet gericht is op het verwerven van persoonlijke invloed, maar die het geheel ten dienste staat. 

Nieuw leiderschap stoelt op fundamenteel nieuwe inzichten uit de quantum fysica over hoe de wereld in elkaar steekt. De op Newton geënte mechanistische visie op het universum die ons denken nog steeds bepaalt, is in deze tijden van onderlinge afhankelijkheid en verandering wereldvreemd geworden. De wereld die we hebben geschapen, is een product van onze manier van denken, zei Einstein. Niets in de toekomst zal veranderen zonder een fundamentele verandering in de manier waarop we het leven bekijken. Dit is de kern van nieuw ‘leadership’.

Vanuit deze fundamentele visieverandering ontstaat een geheel nieuwe manier van leidinggeven. Wanneer we ons in een nieuwe betrokkenheid tot de wereld begeven, ervaren we snel een creatieve stroom waar de dingen spontaner gebeuren. Daarvoor moet je leren op tijd  te voorvoelen (pre-sensing) wat op komst is om vanuit wat zich aandient co-creatief tot handelen over te gaan. Dit bewust handelen kan alleen vanuit een gecentreerde aanwezigheid in - en een verbinding met - onze organisatie. Dit zijn bewustzijnskwaliteiten waarvan we merken dat ze het verschil maken in het aansturen van succesvolle teams, organisaties en projecten.


ONS AANBOD

Je vind hier op chronologische volgorde de lijst van alle activiteiten binnen EPECA.

Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus-Intuïtie vzw, die het belangrijkste onderdeel  uitmaakt van het Timotheus Project, is een gespecialiseerde vormingsinstelling, erkend door het Vlaams ministerie van cultuur. Al meer dan 25 jaar zijn we actief op het gebied van de niet-formele educatie. We leggen ons toe op intuïtieve ontwikkeling, bewustzijnsverruiming, persoonlijke groei en levensverdieping.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Privacy verklaring >