Master Coach 

Master Coach 
Tweede en derde jaar Psycho-energetica

We leven in een tijd waarin de mensheid voor grote, wereldwijde uitdagingen staat. Problemen zoals terrorisme, economisch-financiële, voedsel- en energie crisis, de opwarming van de aarde, hoge zelfmoordcijfers, armoede en wereldwijde ziektes tonen aan dat we als mensheid steeds meer losgekoppeld zijn van onszelf, van de anderen en van de ons omringende wereld. We bevinden ons zozeer in een collectieve staat van vervreemding, dat een crisis is ontstaan die veel mensen heeft wakker geschud. Veel mensen zijn klaar voor verandering en transformatie. Een groeiend aantal mensen vraagt zich af wat er echt belangrijk is en bezint zich over het heroriënteren van hun leven. Dit bewustzijn heeft geleid tot een groeiende nood aan coaching op ruimere, multi-dimensionele niveaus, meer bepaald: identiteit, missie en ziel.

Gewone coachingsprocessen hebben als doel om vanuit een bestaande toestand te bewegen naar een gewenste toestand. In het geval van psycho-energetische coaching is de gewenste toestand bij voorkeur diep verbonden met onszelf, met onze meest wezenlijke bestemming en met onze ruimste omgeving. Ze vertrekt vanuit een volle, aanwezige gecentreerdheid en een multidimensionale verbondenheid die de persoonlijkheid overstijgt.  Dit zijn sleutelkwaliteiten waarvan we merken dat ze het verschil maken in de begeleiding en coaching naar succesvolle zielsgelukkige creatieve mensen.


ONS AANBOD

Je vind hier op chronologische volgorde de lijst van alle activiteiten binnen EPECA.

Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus-Intuïtie vzw, die het belangrijkste onderdeel  uitmaakt van het Timotheus Project, is een gespecialiseerde vormingsinstelling, erkend door het Vlaams ministerie van cultuur. Al meer dan 25 jaar zijn we actief op het gebied van de niet-formele educatie. We leggen ons toe op intuïtieve ontwikkeling, bewustzijnsverruiming, persoonlijke groei en levensverdieping.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Privacy verklaring >