Practitioner

Practitioner
Eerste jaar Psycho-energetica

Eerste jaar Psycho-energetica

Belangrijk! Hiermee ga je het engagement aan voor een diepgaande studie naar het totaal potentieel van de menselijke ziel, in zijn breedst mogelijk spectrum. Tijdens deze jaaropleiding ga je onbevangen, zonder dogma of aannames, de werkelijkheid onderzoeken. Vanuit je eigen ervaringen, en die van je medestudenten, bouwt zich langzaam een toestand van verdiepte kennis, verfijnder ervaren, verruimd bewustzijn op, rechtstreeks verbonden met je eigen doorvoeling en lichamelijke ervaringen tijdens de diverse oefeningen en toepassingen. 

Enkel ervaring, studie en relativering van de eigen vooroordelen, vormen de bouwstenen van je groeiproces. Na het bekwamen in het bewust waarnemen van de multi-dimensionele werkelijkheid waarin wij leven, zowel op grofstoffelijk, psychologisch, mentaal en subtiel-energetisch vlak, leer je gaandeweg de impact van de transformatiekracht van je bezielingsenergie op de materie zelf te ervaren.
Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus-Intuïtie vzw, die het belangrijkste onderdeel  uitmaakt van het Timotheus Project, is een gespecialiseerde vormingsinstelling, erkend door het Vlaams ministerie van cultuur. Al meer dan 25 jaar zijn we actief op het gebied van de niet-formele educatie. We leggen ons toe op intuïtieve ontwikkeling, bewustzijnsverruiming, persoonlijke groei en levensverdieping.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Privacy verklaring >